Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

9 ταινίες με θέμα το ταξίδι στον χρόνο που πρέπει να δεις

9 ταινίες με θέμα το ταξίδι στον χρόνο που πρέπει να δεις

Πολλοί από εμάς κάποια στιγμή στην ζωής μας έχουμε ονειρευτεί να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο, επειδή αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν γίνεται, ευτυχώς υπάρχουν μερικές φανταστικές κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τον ταξίδι στον χρόνο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε.

Αν λοιπόν είστε φαν των ταινιών που έχουν ως θέμα το ταξίδι στον χρόνο, με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτό γίνεται, η παρακάτω λίστα είναι για εσάς.

Επιστροφή στο Μέλλον (1985)

Προφανώς η λίστα θα ξεκινούσε με το “Επιστροφή στο Μέλλον”, την κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1985. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της ομώνυμης τριλογίας. Πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Τζέι Φοξ και ο Κρίστοφερ Λόιντ.

Δώδεκα Πίθηκοι (1995)

Οι Δώδεκα Πίθηκοι είναι αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1995, σε σκηνοθεσία Τέρι Γκίλιαμ. Πρωταγωνιστούν ο Μπρους Γουίλις με την Μαντλίν Στόου, ενώ βασικούς ρόλους ερμηνεύουν επίσης οι Μπραντ Πιτ και Κρίστοφερ Πλάμερ. Η ταινία παρακολουθεί τις προσπάθειες που γίνονται το 2035 να βρεθεί αντίδοτο για έναν ιό που διεσπάρη επίτηδες το 1996 και ο οποίος μεταλλάχτηκε και σχεδόν αφάνισε την ανθρωπότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις