Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ellen DeGeneres: Η συγκίνηση της για το τέλος της εκπομπής της μετά από 19 χρόνια

Ellen DeGeneres: Η συγκίνηση της για το τέλος της εκπομπής της μετά από 19 χρόνια
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Αυλαία αναμένεται να ρίξει το επιτυχημένο talk show της Ellen DeGeneres, καθώς το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 26 Μαΐου.

Σήμερα (29.04.2022) πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία γυρίσματα της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια Ellen DeGeneres να εκφράζει τα συναισθήματά της σε μία ανάρτηση. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί, έπειτα από καταγγελίες για καταχρηστική συμπεριφορά από την ίδια και τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 26 Μαϊου.

«Σήμερα μαγνητοσκοπήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του The Ellen Show που προβάλλεται στις 26 Μαΐου. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το show το 2003, το iPhone δεν υπήρχε. Τα social media δεν υπήρχαν. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος. Βλέπαμε τον κόσμο να αλλάζει, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε όχι. Αλλά ό,τι κι αν γινόταν, ο στόχος μου ήταν πάντα το show να είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να γελάσουμε για μια ώρα. Το να με προσκαλείτε στη ζωή σας ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου και μου έφερε απίστευτη χαρά. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

 

Media Τελευταίες ειδήσεις