Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

MasterChef 2023: Ομαδική δοκιμασία με ανατροπές και απαιτήσεις

MasterChef 2023: Ομαδική δοκιμασία με ανατροπές και απαιτήσεις

Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης της εβδομάδας, ο Σταύρος Παπαδόπουλος αποχώρησε οριστικά ενώ ο Ηλίας Κιαζόλι κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στον φετινό διαγωνισμό, με μοναδικό του στόχο, αυτή τη φορά, να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023!

Έφτασε, όμως, η στιγμή για την πρώτη εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς.

Ο Νίκος Τράκας ήταν ο νικητής του Test Δημιουργικότητας και είναι εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας στη διάθεσή του, ώστε να τα αξιοποιήσει υπέρ του.

Πόσο στρατηγικές θα είναι οι αποφάσεις του και ποια θα είναι η επιλογή αντίπαλου αρχηγού; Με δύο «βετεράνους» διαγωνιζόμενους, πια, ανάμεσα τους, πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες;

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το MasterChef δίνει ιδιαίτερη σημασία στην έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης και συνεργάζεται με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσφέρουν 100 πλήρη γεύματα, θρεπτικά και νόστιμα, αποτελούμενα από σούπα, σαλάτα με ζυμαρικά, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε συμπολίτες μας για τους οποίους, δυστυχώς, η καθημερινή σίτιση δεν είναι εξασφαλισμένη και δεδομένη.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας αυτής της δοκιμασίας θυμίζει στους διαγωνιζόμενους τους βαθύτερους λόγους που αγάπησαν τη μαγειρική και περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιθυμούν το καλύτερο δυνατό μαγειρικό αποτέλεσμα, προσφέροντας ουσιαστικά φροντίδα, θαλπωρή και απόλαυση, μέσα από ένα πιάτο καλομαγειρεμένου φαγητού.

Οι δύο ομάδες, αφήνουν στην άκρη για λίγο τον διαγωνιστικό χαρακτήρα της δοκιμασίας και μαγειρεύουν με ενθουσιασμό, ανιδιοτέλεια και αγάπη, θέλοντας να ευχαριστήσουν, όσο περισσότερο μπορούν, τους παραλήπτες των γευμάτων τους.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο διακεκριμένος chef και Food Styling Chef του MasterChef 2023, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να οργανωθεί καλύτερα για να οδηγηθεί στη νίκη;

Δευτέρα – Τρίτη και Πέμπτη – Παρασκευή στις 21:00.
Κυριακή MasterChefMasterClass στις 18:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις