Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

MasterChef 2024: Μία δοκιμασία θρίλερ οδηγεί στη δεκάδα – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

MasterChef 2024: Μία δοκιμασία θρίλερ οδηγεί στη δεκάδα – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Τελευταία ημέρα της εβδομάδας θρίλερ στο MasterChef 2024 και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι o όγδοος παίκτης, που θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για την τελική δεκάδα του φετινού MasterChef 2024!

Ο Food and Styling chef του MasterChef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της δοκιμασίας Follow the Chef και όλοι κρέμονται από τα χείλη του.

Ο Σοφοκλής Πουλής, ο Αλέξανδρος Λούπο, ο Χρήστος Μοίρας ή ο Ηλίας Παναγιώτου, θα παρακολουθήσει από την ασφάλεια του εξώστη τις μαγειρικές δοκιμασίες, που περιμένουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση;

Στο τέλος της βραδιάς θα ξέρουμε ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τελική δεκάδα.

Ταυτόχρονα, μαζί με τους υπόλοιπους οκτώ, θα μπουν την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό, αξίας 20.000 ευρώ!

Η γνωστή σε όλους Silver Week ξεκινάει από τη Δευτέρα 22/4, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef!

Δυο μαγειρικές δοκιμασίες περιμένουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, απόψε, Παρασκευή 19 Απριλίου,

Πρώτα, θα πρέπει να φτιάξουν μια δημιουργική σαλάτα. Αν και η δοκιμασία ακούγεται εύκολη, ωστόσο, θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη τη δημιουργικότητά τους για να εντυπωσιάσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αυτός που θα κάνει την καλύτερη προσπάθεια στην πρώτη δοκιμασία θα πάρει δυο βαθμούς. Η δεύτερη καλύτερη προσπάθεια θα πάρει έναν βαθμό και η πιο αδύναμη προσπάθεια, από τις τρεις, δεν θα βαθμολογηθεί.

Αυτό σημαίνει πως στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, που θα ακολουθήσει, με καλεσμένο τον Culinary Εxpert του MasterChef, Νίκο Θωμά, οι δυο πρώτοι θα έχουν προβάδισμα στη συνολική τελική βαθμολογία.

Ποιοι θα χαμογελάσουν πλατιά στο τέλος της ημέρας και για ποιον θα είναι απόψε η τελευταία φορά, που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Media Τελευταίες ειδήσεις