Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Masterchef 2023 – Σκληρές εκφράσεις Αλέξανδρου σε Πορφύρη: Ασέβεια, υπεροψία και ειρωνεία

Masterchef 2023 – Σκληρές εκφράσεις Αλέξανδρου σε Πορφύρη: Ασέβεια, υπεροψία και ειρωνεία

Τα αίματα… άναψαν νωρίς στο φετινό Masterchef. Από την πρώτη ομαδική δοκιμασία, όλα δείχνουν ότι θα δούμε απίστευτες μαγειρικές μονομαχίες, αλλά και ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Στη χθεσινή, πρώτη, ομαδική δοκιμασία, οι αρχηγοί των δυο ομάδων, Αλέξανδρος και Γιώργος Πορφύρης, επέλεξαν τους παίκτες που θα έχουν στο πλευρό τους.

Ο Πάνος Ιαννίδης εξήγησε στον Αλέξανδρο τα πλεονεκτήματά του, και λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες -εκτός από τους αρχηγούς- αποχώρησαν από την κουζίνα.

Ο Αλέξανδρος πήρε το λόγο, και απευθύνθηκε στον Πορφύρη: «Γιώργο, θέλω να σε βάλω αρχηγό για να σε ευχαριστήσω. Από χθες που ήρθες έπεσαν οι μάσκες στο σπίτι. Μπήκες με πολύ αέρα μέσα και αυτό δε μου άρεσε», είπε ο Αλέξανδρος με πολλούς από τους παίκτες να πιστεύουν πως έκανε αυτή τη δήλωση, επειδή κάποιοι παίκτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

«Ο Αλέξανδρος με χαρακτήρισε ασεβή, υπερόπτη και προσβλητικά. Δε με χαρακτηρίζουν αυτά τα επίθετα.

Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Λίγο αργότερα, και πριν βρεθούν αντιμέτωποι στην κουζίνα, ο Γιώργος είπε στον Αλέξανδρο πως δεν υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» κι να υπάρχει αυτό το… πολεμικό κλίμα.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος επέμεινε πως δεν ήταν επίθεση, αλλά ένας τρόπος να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.

Ο Γιώργος του εξήγησε πως όσα ανέφερε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι, δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτών. «Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς».

Media Τελευταίες ειδήσεις