Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Stranger Things 4: Έτσι γυρίστηκε η σκηνή του Eddie με το Master of Puppets των Metallica – Βίντεο από τις πρόβες

Stranger Things 4: Έτσι γυρίστηκε η σκηνή του Eddie με το Master of Puppets των Metallica – Βίντεο από τις πρόβες

Προσοχή! Spoilers! Η επική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της 4ης σεζόν του Stranger Things με τον Eddie Munson να παίζει στην κιθάρα του το «Master Of Puppets» των Metallica προκαλεί παροξυσμό ακόμα και 10 ημέρες μετά την πρεμιέρα του Vol.2 στο Netflix.

Ακόμα και οι ίδιοι οι Metallica αποθέωσαν τη σκηνή του Stranger Things και δημοσίευσαν βίντεο στα social media, που παίζουν το «Master Of Puppets» με μπλούζες που γράφουν Hellfire Club, την ομάδα – δηλαδή – του χαρακτήρα Eddie Munson στη σειρά.

Η σκηνή κυκλοφορεί και στο YouTube από το επίσημο κανάλι του Netflix, μετρώντας εκατομμύρια προβολές. Ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό στους θαυμαστές του Stranger Things προκάλεσε το γεγονός ότι ο ίδιος ο Joseph Quinn, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Eddie Munson στη σειρά, παίζει το «Master Of Puppets» στην κιθάρα και δεν είναι κάποιου είδους playback.

Για αυτό και οι Duffer Brothers, οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του Stranger Things, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Twitter από τις πρόβες του Joseph Quinn με την κιθάρα στα χέρια να ηχογραφεί το «Master Of Puppets». Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια είναι ενθουσιώδη μετά από αυτή τη ματιά στα backstage της σειράς.

Δείτε το βίντεο με τον Joseph Quinn να ηχογραφεί το «Master Of Puppets»:

Ολόκληρη η 4η σεζόν του Stranger Things προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix από την 1η Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις