Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Stranger Things: Οι σεναριογράφοι περιέγραψαν την 5η σεζόν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Stranger Things: Οι σεναριογράφοι περιέγραψαν την 5η σεζόν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την 5η σεζόν και τελευταία του Stranger Things έκαναν οι σεναριογράφοι της σειράς του Netflix, «ανάβοντας φωτιές» με το σχόλιό τους, αφού φαίνεται ότι θα ικανοποιήσουν καθ’ όλα τις επιθυμίες των fans.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους σεναριογράφους του Stranger Things, η πολυαναμενόμενη 5η σεζόν στο Netflix θα είναι σαν «η 1η και η 4η σεζόν να έχουν κάνει μωρό και αυτό το μωρό να έκανε ένεση με στεροειδή»… Ναι, αυτό ήταν το σχόλιο των Stranger Writers στο Twitter.

Οι περισσότεροι fans του Stranger Things συμφωνούν πως η 1η και η 4η σεζόν είναι οι καλύτερες. Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε το σχόλιο των Stranger Writers, αν η 5η σεζόν είναι συνδυασμός αυτών των δύο στον υπερθετικό βαθμό, τότε αναμένονται επικά επεισόδια για το κλείσιμο της ιστορίας.

Βέβαια, οι σεναριογράφοι του Stranger Things δεν έδωσαν κάποιο άλλο σχόλιο ή λεπτομέρεια για την 5η σεζόν στη δημοσιότητα, όμως αυτός ο… ιδιαίτερος τρόπος έκφρασης πιθανότατα να είναι αρκετός για αυτά που μπορούμε να περιμένουμε από την πασίγνωστη σειρά του Netflix.

Περισσότερες λεπτομέρειες έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ηθοποιός της σειράς Ντέιβιντ Χάρμπουρ (David Harbour), που ενσαρκώνει τον Τζιμ Χόπερ (Jim Hopper), καθώς αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Stranger Things θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ήδη, από τον Αύγουστο του 2022 οι σεναριογράφοι έχουν ξεκινήσει να δίνουν «σάρκα και οστά» στην 5η σεζόν. Πάντως, οι ιθύνοντες του Netflix έχουν διαβάσει το σενάριο της τελευταίας σεζόν και έγινε γνωστό ότι έβαλαν τα κλάματα κατά την ανάγνωσή του.

Το καστ του Stranger Things αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Media Τελευταίες ειδήσεις