Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Η ένταση δεν έλειψε ούτε από τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βγάζουν… μαχαίρια και τον Γιάννη Περπατάρη με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους.

Τα όσα έγιναν στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παικτών του Survivor, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αναρωτιέται πότε παρακάλεσε τον Γιάννη Περπατάρη και τον δεύτερο να ευχαριστεί την Κατερίνα Δαλάκα γιατί λέει… λίγα και ορθά.

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας θα έδινε τον 4ο υποψήφιο της μονομαχίας για την παραμονή ή όχι στο Survivor. Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη και γιατί οι πόντοι μετρούν για το μεγάλο έπαθλο του αγώνα της Πέμπτης (25.04.2024).

Ύστερα από έναν έντονο αγώνα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να «σπάσουν» το σερί νικών των αντιπάλων τους και να πάρουν μια νίκη (3-1 συνολικά στους αγώνες ασυλίας αυτή την εβδομάδα) που σημαίνει ότι δεν θα ψήφιζαν και 4ο παίκτη τους αλλά και ότι… έφαγαν.

   

Ο αγώνας, πάντως, σημαδεύτηκε από δυο περιστατικά: τον άγριο καυγά της Κατερίνας Δαλάκα με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την αντιπαράθεση Περτατάρη – Ταλαδιανού, η οποία απασχόλησε και το Συμβούλιο.

Δαλάκα και Χρυσαειδή ήταν για ακόμη μια φορά αντίπαλες και η πρώτη θεώρησε ότι σε κάποιο σημείο της πίστας η αντίπαλός της, την έσπρωξε. Κάτι το οποίο αρνήθηκε φυσικά η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

«Μη μου υψώνεις τον τόνο της φωνής σου εμένα προσωπικά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να της απαντά: «Δεν ύψωσα τον τόνο της φωνής μου. Γιατί, ποια είσαι;». Η κόντρα τους συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα… Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι γνωρίζονται 10 χρόνια αλλά η Χρυσαειδή είχε άλλη άποψη. «Δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά», είπε, σημειώνοντας ότι έχει… ακουστά την αντίπαλό της από το στίβο.

«Έχεις έρθει στο σπίτι μου και έχω έρθει κι εγώ σπίτι σου» της είπε η Δαλάκα, με τη Χρυσαειδή να επιμένει: «ναι, μια φορά δυο». «Είχαμε φάει και πίτα; Κάτι τέτοιο είχες φτιάξει».

   

   

Περπατάρης και Ταλαδιανός διασταύρωσαν τα ξίφη τους όταν ο πρώτος αντέδρασε στον πανηγυρισμό του δεύτερου μετά από μεταξύ τους run. «Τι ε ρε βλάκα» είπε ο Περπατάρης με τον Ταλαδιανό με λέει πως δεν θα δώσει συνέχεια, αλλά αυτή να δίνεται στο Συμβούλιο!

   

   

   

Στην ψηφοφορία των Μπλε, η ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο… αδύναμος κρίκος είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, τον οποίο και έριξε στον τάκο, στέλνοντάς τον στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor.

   

«Την περίμενα την απόφαση της ομάδας, ακόμη μια μονομαχία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θα είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή γιατί θα είναι και η Δώρα μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια οπότε ανυπομονώ να την ζήσω», είπε αρχικά ο Θοδωρής Τουρκογεώργος μετά την ψηφοφορία.

«Δώρα, ετοιμάσου! Θα είναι μια πολύ σκληρή μονομαχία» συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στη Δώρα Νικολή, η οποία σχολίασε με χαμόγελο «ο Θοδωρής και η Θεοδώρα».

   

Survivor: Κυριακή έως Δευτέρα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις