Κυριακή, 19 Μαΐ
22oC Αθήνα

Survivor 2024: Παμψηφεί υποψήφια η Δώρα Νικολή – Έξαλλος με Δαλάκα ο Παπαχαραλάμπους

Survivor 2024: Παμψηφεί υποψήφια η Δώρα Νικολή – Έξαλλος με Δαλάκα ο Παπαχαραλάμπους

Κόντρες, ενδοοικογενειακές και όχι μόνο, προέκυψαν πριν και μετά τον τέταρτο αγώνα ασυλίας του Survivor. Έναν αγώνα που οι Κόκκινοι έχασαν με… κάτω τα χέρια.

Η ήττα αυτή τους οδήγησε στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη τους, μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που θα μονομαχήσει για την παραμονή στο Survivor.

Μετά τη δεύτερη ήττα των Κόκκινων, οι παίκτες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor είναι οι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Δώρα Νικολή.

Η ένταση ήταν… παρούσα από την αρχή του αγώνα ασυλίας, με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση να δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους για το χθεσινό (07.05.2024) ματσάρισμα και να λύσουν τις διαφορές τους στο… run.

«Νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Δεν κάναμε κάποια άλλη κουβέντα μετά», είπε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση, να λύσω κάποιο θέμα με τον Φάνη. Στο παρελθόν μου είπε ότι θέλει να κάνουμε μία κουβέντα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Είχε ζητήσει και τη συμβουλή των συμπαικτριών του για το πώς θα φανεί στην κάμερα το ενδεχόμενο να έρθει να μου ζητήσει συγνώμη. Αν θα φανεί ωραίος.

Ούτε εγώ θέλω να δώσω συνέχεια. Νομίζω ότι τα είπαμε όλα. Από ‘δω και πέρα ακολουθεί το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας και θα παίξουμε αντίπαλοι», απάντησε ο Γιώργος Γιουλέκας.

 

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Κόκκινοι είδαν την Κατερίνα Δαλάκα να μένει… άποντη και να εκνευρίζεται με τις ήττες της. Τόσο που από τα νεύρα της έφευγε από τον πάγκο, κάτι που εξόργισε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Όταν ο αγώνας τελείωσε και οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με 10-4, η Κατερίνα Δαλάκα είπε στον πάγκο ότι μοναδική υπαίτια για την ήττα, ήταν εκείνη, με τον Γιώργο Παπαχαλαραλάμπους να συμφωνεί με έντονο τρόπο, λέγοντας πως ακριβώς εκείνη φταίει για την ήττα.

Η θέση του αυτή προκάλεσε κόντρα και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υπερασπίστηκε την Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας πως έχει δικαίωμα μια φορά να μην είναι σε καλή μέρα και να απομονώνεται για να μη μεταδώσει την έντασή της στους υπόλοιπους. Ο Παπαχαραλάμπους διαφώνησε και έφτασε στο σημείο να πει στη συμπαίτριά του να σταματήσει γιατί έλεγε κάτι λάθος.

 

 

 

Όταν οι παίκτες επέστεψαν στην καλύβα και συζήτησαν, η κατάσταση εξομαλύνθηκε, με τον Παπαχαραλάμπους να λέει σε ένα από τα cue του ότι δεν θέλει «μέλος της οικογένειάς του» να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες.

 

 

 

Στο Συμβούλιο του νησιού, όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας, οι Κόκκινοι παμψηφεί έστειλαν στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor τη Δώρα Νικολή. Και εκείνη δεν έκρυψε ότι δεν το περίμενε και ζήτησε εξηγήσεις από τους συμπαίκτες της.

 

«Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν έκανα κάποια συζήτηση νωρίτερα με τα παιδιά για το τι θα ψηφίσουμε. Δεν θεωρώ καθόλου δίκαιη την ψήφισή μου αυτή τη στιγμή, γιατί ιδίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα», είπε η παίκτρια των Κόκκινων.

 

Όταν πάντως οι Μπλε έκριναν ότι η ψήφισή της ήταν ψήφος «παρέας», εκείνη υπερασπίστηκε τους συμπαίκτες της που… την ψήφισαν!

 

 

Μετά και την τελευταία ηφοφορία, οι τέσσερις υποήφιοι για την παραμονή στο Survivor είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Δώρα Νικολή.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις