Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – Σηκώθηκε κι έφυγε, έμειναν όλοι σε σοκ

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – Σηκώθηκε κι έφυγε, έμειναν όλοι σε σοκ

«Τι;», «Τι;» ακούστηκε αμέσως μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star!

«Παγωμάρα» επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού μόλις ανακοινώθηκε ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μη συνεχίσει στο Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Και ο ίδιος ο μισθοφόρος, όμως, φάνηκε να δυσανασχετεί με την εξέλιξη, που όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν ήθελε να πει κάτι, απάντησε αρνητικά.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και φύγω» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθούν να τον αποχαιρετίσουν. «Δεν θέλω κανέναν παιδιά. Δεν θέλω να σηκωθεί κανένας. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια», είπε.  

Και όπως το επιθυμούσε, σηκώθηκε από τον πάγκο, πήρε τη δάδα του και έφυγε.

Σοκαρισμένοι από την εξέλιξη ήταν και οι Διάσημοι. «Αυτό ήταν ανατροπή», ανέφερε εμφανώς έκπληκτος ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Τους είχε… “παγώσει” και νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγωνίσματος, όπου οι παίκτες θα έπρεπε να πιαστούν στα… χέρια και να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τους τρόμαξε όλους.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο μισθοφόρος ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι. Αμέσως μετά την μάχη, όμως, ο παίκτης των Μαχητών δεν μπόρεσε να επιπλεύσει στο νερό με αποτέλεσμα να σπεύσουν απευθείας με βουτιά τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης για να τον πιάσουν και να μην κινδυνεύσει με πνιγμό.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έβγαλαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από την πισίνα ενώ έτρεξε στο σημείο και η γιατρός του Survivor All Star προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες από την απέναντι πλευρά, όπως ήταν λογικό, τρόμαξαν. «Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» ομολόγησε ο παίκτης της μπλε ομάδας στη γιατρό για να ξεσπάσει, αμέσως μετά, σε λυγμούς στο έδαφος.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

  

Τότε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βούτηξε στο νερό για να πανηγυρίσει, κάτι που αργότερα έγινε (ένας από τους πολλούς) λόγος τσακωμού ανάμεσα στις δυο ομάδες.

  

Οι δυο αντίπαλοι είχαν έντονη αντιπαράθεση και στο συμβούλιο… 

Media Τελευταίες ειδήσεις