Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι 5 νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο reality

Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι 5 νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο reality

Οι ανατροπές στο Survivor διαδέχονται η μία την άλλη… Πέντε νέοι παίκτες θα εισβάλλουν το Survivor στο επεισόδιο που θα δοήυμε την Κυριακή.

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη περίπου δύο μήνες από την έναρξη του Survivor, ωστόσο οι προσθήκες στις δύο ομάδες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς νέα πρόσωπα θα έρθουν για να ανατρέψουν τις ισορροπίες.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή “Love it” αποκάλυψε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής 21/2/2021 θα δούμε να εισβάλλουν στο reality επιβίωσης όχι ένας ήδύο, αλλά συνολικά πέντε νέοι παίκτες. 

Τα ονόματα που έχουν ήδη γίνει γνωστά είναι αυτά του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία συμμετείχε και στο My Style Rocks. Τα ονόματα των υπόλοιπων τριών παικτών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. 

Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό, ο Σάκης και η Χριστίνα θα ενταχθούν στη μπλε ομάδα. Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους παίκτες που θα μποουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, τα ποσά που φέρεται να παίρνουν οι παίκτες του Survivor είδαν το φως της δημοσιότητας, και σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί, στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έβγαλαν τα χρήματα που έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα ορισμένοι από τους παίκτες.

Οι πρώην μαχητές φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα από 4.000 έως 8.000 ευρώ, ενώ οι διάσημοι, ανάλογα και με την συμφωνία που είχε ο κάθε ένας με την παραγωγή, φέρεται να έχουν συγκεντρώσει ένα ποσό από 28.000 μέχρι 48.000 ευρώ.

Με αγωνία, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι 5 νέοι παίκτες, και πως θα τους υποδεχτούν οι “μπλε” και οι “κόκκινοι”. 

Media Τελευταίες ειδήσεις