Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Ανατροπή με τις ομάδες, αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός

Survivor: Ανατροπή με τις ομάδες, αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός

SURVIVOR: Το πιο ανατρπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Δευτέρα στο Survivor. Οι “παρέες” στις ομάδες έσπασαν, ενώ ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες.

SURVIVOR: Ένα επεισόδιο διαφορετικό από όσα έχουμε παρακολουθήσει έως σήμερα… Το παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς. O παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες και να επιλέξουν οι δυο καλύτεροι παίκτες βάσει νικών των δυο ομάδων τους παίκτες που θα αποτελούν τη Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα.

Στους «Κόκκινους», με παίκτη παραπάνω και με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος.

Στους «Μπλε» με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα βρίσκονται οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη. Με την επιστροφή των δυο ομάδων στις παραλίες, υπήρξε γκρίνια για τις προμήθειες.

Ωστόσο αυτό που ήταν παγματική έκπληξη ήταν η ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιανό. Πριν τη μάχη για την ασυλία, ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλατζάλι εμφανίστηκε μπροστά στπυς παίκτες, λέγοντας στα Ελληνικά, ότι ο ίδιος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό για έναν μήνα, καθώς ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στη χώρα μας για τις ανάγκες του «Voice».

Ο ίδιος ανέφερε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει.»

Οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 10-4, τους Κόκκινους να ψηφίζουν ποιος παίκτης ή παίκτρια θα αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Στην ψηφοφορία των παικτών της «κόκκινης» ομάδας για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη με 7 έναντι 2 του Γιώργου Κοψιδά.

Media Τελευταίες ειδήσεις