Δευτέρα, 15 Απρ.
29oC Αθήνα

Survivor: Η αποχώρηση της Πελαγίας έφερε δάκρυα – Έχασαν και δεύτερο παίκτη οι Μαχητές

Survivor: Η αποχώρηση της Πελαγίας έφερε δάκρυα – Έχασαν και δεύτερο παίκτη οι Μαχητές

Διπλή αποχώρηση από το Survivor για τους Μαχητές. Ο κόσμος αποφάσισε κόντρα σε αυτό που ήθελε το… παρεάκι Ασημίνας, Σοφιάνας και Πελαγίας.

Οι τρεις φίλες ήθελαν να αποχωρήσει από το Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά το κοινό δεν τους έκανε τη χάρη και αποφάσισε ότι παρελθόν από την παραλία των Μαχητών πρέπει να αποτελέσει η Πελαγία.

Πως φτάσαμε στην αποχώρηση της Πελαγίας από το Survivor; Οι Μαχητές έχασαν και τα δυο αγωνίσματα για την ασυλία και από το Συμβούλιο της Κυριακής βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο ίδιος αντέδρασε καθώς πιο αδύναμοι παίκτες συνεχίζουν στο παιχνίδι και μάλιστα στοχοποίησε την Σοφιάννα Αβραμάκη, την Πελαγία Καζολέα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως έδρασαν με σχέδιο.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις που υπήρξαν στο επεισόδιο της Δευτέρας. Εκεί ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε κυρίως εναντίον της Πελαγίας, κατηγορώντας την ότι δεν κάνει δίκαια μοιρασιά στο φαγητό κι η ίδια καβατζώνει τις μεγαλύτερες μερίδες. Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες – κι όχι μόνο- συνεχίστηκε και στον Συμβούλιο του νησιού με τα βέλη να πέφτουν ασταμάτητα εκατέρωθεν. Η ψηφοφορία ανέδειξε τελικά υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία ενώ ο Σάββας Κάλφας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε για αγωνιστικούς λόγους τον Σπύρο.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο Συμβούκιο της αποχώρησης. Και όταν ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Πελαγία, οι φίλες της ξέσπασαν σε κλάματα, με την Ασημίνα να πλαντάζει.

   

Η Πελαγία είπε: «Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπεία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις».

   

Δεν ήταν όμως αυτή η μοναδική απώλεια για τους Μαχητές. Νωρίτερα, πριν αρχίσει το αγώνισμα φαγητό, στο οποίο κέρδισαν οι Μπλε, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει ότι λόγω τραυματισμού, ο Άγγελος Πούλης θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις