Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Βαλάντης: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου, έτσι είπαν για στημένη σχέση

Survivor – Βαλάντης: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου, έτσι είπαν για στημένη σχέση

Ο γνωστός τραγουδιστής, Βαλάντης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», και μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

Ο Βαλάντης αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, και αποκάλυψε πράγματα που έχουν συμβεί πίσω από τις κάμερες.

Μιλώντας μάλιστα για την πρόσφατη εμπειρία του στο Survivor, ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τι έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μπροστά του, και τον ενόχλησε.

Αρχικά, ο τραγουδιστής, σχετικά με την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, είπε:

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη».

Στη συνέχεια, ο Βαλάντης ανέφερε: «Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν.

Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό.

Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος», είπε ο Βαλάντης.

«Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα.

Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» τόνισε ο Βαλάντης.

Media Τελευταίες ειδήσεις