Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αφροδίτη Γραμμέλη για Περικλή Κονδυλάτο: Είναι λάθος άνθρωποι που είναι στη μόδα να απευθύνονται σε λεπτούς και αδύνατους

Αφροδίτη Γραμμέλη για Περικλή Κονδυλάτο: Είναι λάθος άνθρωποι που είναι στη μόδα να απευθύνονται σε λεπτούς και αδύνατους
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

“Δεν πρέπει να γίνεται πια κουβέντα για τα κιλά στην τηλεόραση. Πρότυπο είναι η ψυχή και ο χαρακτήρας” σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε μέσα από το Mega Καλημέρα στον Περικλή Κονδυλάτο για τις χθεσινές δηλώσεις του για τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και τα πρότυπα που υπάρχουν στη μόδα. 

“Θεωρώ ότι υπάρχει λάθος διαγώνια στη σκέψη του αγαπημένου μου Περικλή. Θα μιλήσω ως γυναίκα που έχει πολλές αυξομειώσεις βάρους στη ζωή της, οπότε έχω συμφιλιωθεί και λίγο προσωπικά με αυτό. Εγώ διαφωνώ με το ότι υπάρχουν πρότυπα στη μόδα. όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα -είτε είναι 40, είτε 50 είτε 100 κιλά- να φορέσουν ωραία ρούχα και να τις τιμήσει ο χώρος της μόδας” τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Δεύτερον δεν δέχομαι κανένα επιχείρημα του πετάω έξω. Πετάω έξω είναι ήδη αρνητικό. Βγάζω έξω τι; Μία καλοσχηματισμένη κοιλιά; Άρα δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει κι αν η κοιλιά μου έχει δύο δίπλες θα πούνε κοίταξε τη χοντρή τα πέταξε έξω. Είναι βαθιά κακό σαν σκέψη. Είναι λάθος η αφετηρία της σκέψης μας να χωρίζεται ο άνθρωπος με βάση τα κιλά του. Δεν κουνάμε το δάχτυλο να πούμε κλισαδούρες με το political correct. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε όλοι δικαίωμα να πάρουμε ένα ωραίο φουστάνι, να βάλουμε ένα πιο κοντό μπλουζάκι ή ένα κολάν γιατί μας κάνει ευτυχισμένους ή ευτυχισμένοι.

 

Είναι λάθος άνθρωποι που είναι στη μόδα και σχεδιάζει για εμάς να αποκλείουν κάποιους από εμάς και να απευθύνονται σε λεπτούς και αδύνατους. Δεν πρέπει να γίνεται πια κουβέντα για τα κιλά στην τηλεόραση. Πρότυπο είναι η ψυχή και ο χαρακτήρας. Ας φύγουμε από αυτήν τη διαβολεμένη εικόνα στην τηλεόραση και τα περιοδικά” επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις