Media

Άγγελος Βουράκης: Το πρόωρο τέλος μιας εκπομπής έχει μια αγριότητα, για όποιο λόγο κι αν γίνεται

«Πρέπει να σκεφτόμαστε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει στην εκπομπή», υπογράμμισε ο Άγγελος Βουράκης

Για το πρόωρο τέλος της μεσημεριανής εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA καθώς και για τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha μίλησε ο Άγγελος Βουράκης, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα στο OPEN.
 
«Το πρόωρο τέλος μιας εκπομπής, επειδή εκεί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχει μια αγριότητα για τον όποιο λόγο και να γίνεται και πρέπει να σκεφτόμαστε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή», υπογράμμισε, αρχικά, ο Άγγελος Βουράκης, δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, αυτή τη χρονιά, στον Alpha.

«Οι άνθρωποι βιοπορίζονται και δεν είναι ωραίο να συμβαίνει σε κανέναν, σε καμία εκπομπή, σε κανένα κανάλι», 

 

Στις ίδιες τηλεοπτικές δηλώσεις, δε, ο Άγγελος Βουράκης αναφέρθηκε με όμορφα λόγια στη συνεργασία που έχει για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τη Ναταλία Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Nova: 11 υποψηφιότητες στα «The Actor Awards 2026» για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!
Οι ταινίες «Hamnet» και «Marty Supreme» κέρδισαν από 3 υποψηφιότητες, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Bugonia», απέσπασε 2 υποψηφιότητες - Όλες θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema τη σεζόν 2026-2027
Nova