Site icon NewsIT
13:00 | 09.06.25

Άγιος έρωτας – spoiler: Ο Κυριάκος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Κατρίν

Θανάσης Κουρλαμπάς, Ταμίλλα Κουλίεβα

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς και η Ταμίλλα Κουλίεβα

Newsit Newsroom

Η Ολυμπία ανακαλύπτει ότι η Δώρα είναι η χαμένη της κόρη

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, «Άγιος έρωτας», καθώς ένα πρόσωπο θα συλληφθεί για τον φόνο της Κατρίν. Ωστόσο αυτός δε θα είναι ο πραγματικός δράστης, αλλά ο σύζυγός της, ο Κυριάκος.

Όπως θα δούμε, ο ενωμοτάρχης αρχίζει να ερευνά τον άντρα του θύματος και ο Μαρκόπουλος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός εξολοθρεύοντας τον εχθρό του, έτσι φροντίζει με ένα σατανικό σχέδιο να ενοχοποιήσει για όλα τον Παυλίδη, φέροντας τα πάντα στους ήρωες του «Άγιου έρωτα».

Όλα αρχίζουν όταν ο Κυριάκος ζητά από τη Θάλεια να ολοκληρώσουν το σχέδιο της Κατρίν και να πάρουν την ΠΑ–ΜΑΡ από τον Παύλο, την ώρα που εκείνη του εξομολογείται ότι ο άντρας της μπορεί να είναι ο δολοφόνος της αδελφής της. Για κακή τους τύχη, ο Παύλος μαθαίνει τα σχέδιά τους και βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, ενοχοποιώντας για τον φόνο της Κατρίν τον Κυριάκο. Έτσι, δίνει εντολή στον Τόλη να φυτέψει ενοχοποιητικά στοιχεία στο αυτοκίνητο του Παυλίδη ενώ, μέσω του Σωτήρη, επηρεάζει τον Νικηφόρο ώστε να εκδοθεί ένταλμα έρευνας. Ο Κυριάκος, εν αγνοία του για το τι στήνεται πίσω από την πλάτη του, ανησυχεί για τη στάση του ενωμοτάρχη και ζητά από τη Θάλεια να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό, προκειμένου να της μεταβιβάσει την περιουσία της Κατρίν -σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις ανυπόστατες κατηγορίες ότι την παντρεύτηκε για οικονομικό όφελος.

Όταν ο εισαγγελέας εγκρίνει τελικά το ένταλμα για την έρευνα στο αυτοκίνητο του Κυριάκου, ο Νικηφόρος βρίσκει το φονικό όπλο και τον συλλαμβάνει για τη δολοφονία της Κατρίν. Όσο κι αν επιμένει εκείνος για την αθωότητά του και κατονομάζει τον Μαρκόπουλο ως τον μοναδικό ένοχο, ο Σαμαρτζής δεν πείθεται. Έτσι, τα παιδιά του Κυριάκου δρουν άμεσα και καλούν τον δικηγόρο του για να τον υπερασπίσει.

Η Ολυμπία ανακαλύπτει ότι η Δώρα είναι η χαμένη της κόρη

Όσο συμβαίνουν αυτές οι συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή του Κυριάκου, ο Αργύρης επιστρέφει στη Στέρνα με τη Δώρα, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και ανεξήγητη συγκίνηση στην Ολυμπία. Όταν η διευθύντρια του σχολείου μαθαίνει ότι η νεαρή από το Μαύρο Λιθάρι είναι ανιψιά του Μαρκόπουλου, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τη χαμένη της κόρη, που απέκτησε πριν από χρόνια από τον νεανικό της έρωτα με τον Παύλο. Συγχρόνως κοιτάζει μία παλιά φωτογραφία, ανακαλύπτει την εκπληκτική ομοιότητα της Δώρας με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Ωστόσο, η επιστροφή του Αργύρη φέρνει τριγμούς στη Στέρνα. Η Δώρα αποκαλύπτει στη Χλόη πως είναι ζευγάρι με τον πρώην της, γεγονός που την αιφνιδιάζει, αλλά δεν την ενοχλεί. Παράλληλα, ο Αργύρης εξομολογείται στον πατέρα Νικόλαο την πρόθεσή του να μεταφέρει τα οστά της κόρης του στο χωριό, προκαλώντας του έντονη ανησυχία, ενώ η Σμαρώ δεν μπορεί να το χωνέψει ότι ο γιος της έμπλεξε με κάποια από το σόι των Μαρκόπουλων. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει ότι πατέρας της Δώρας είναι ο ίδιος ο Παύλος Μαρκόπουλος. Κανείς, εκτός από την Ολυμπία που αναγνωρίζει τη Δώρα, λόγω της ομοιότητας του κοριτσιού με την πεθαμένη αδερφή της. Της γυναίκας που ήταν και η πραγματική μητέρα της Δώρας.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version