Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στην ηγεσία της ΝΕΡΙΤ

Αλλαγές στην ηγεσία της ΝΕΡΙΤ

«Φύγε εσύ, έλα εσύ…» εξακολουθεί να ισχύει στη ΝΕΡΙΤ που πριν καλά καλά αρχίσει να λειτουργεί ή κάποιος παραιτείται ή κάποιον… παραιτούν!

Και βέβαια, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit για τον «αναβρασμό» που υπάρχει στη νεόκοπη κρατική τηλεόραση δεν ευθύνεται ότι το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχει μαζέψει πολλές… κατάρες μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, αλλά ότι δεν μπορεί το Μαξίμου να βάλει τάξη είναι γιατί υπάρχουν πολλά «μέτωπα» στη ΝΕΡΙΤ.

Τελευταία εξέλιξη η παραίτηση της Κατερίνας Ευαγγελάκου που υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ και η οποία έγινε αποδεκτή. Όπως αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης

«1ο: Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. συνήλθε σε συνεδρίαση σήμερα (Τρίτη 13 Μαΐου 2014) και έλαβε τις εξής αποφάσεις :

-Αποδέχθηκε την παραίτηση που υπέβαλε για λόγους ευθιξίας η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., κυρία Κατερίνα Ευαγγελάκου.

-Αποδέχθηκε την παραίτηση που υπέβαλε το μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. κ. Νίκος Ξανθούλης, προκειμένου να ενεργοποιηθεί στην οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.

-Εξέλεξε ως μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. : τον ομότιμο καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Δονάτο και τον δημοσιογράφο κ. Ροδόλφο Μορώνη.

Η θητεία των ανωτέρω λήγει με το πέρας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, που ορίσθηκε με την 4/3.10.2013 Απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Το Εποπτικό Συμβούλιο έδωσε εντολή στον Πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο να προβεί σε πλήρη έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας ανάθεσης των προγραμμάτων που επελέγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του παυθέντος Προέδρου κ. Γ. Προκοπάκη.

2ο: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ανέθεσε καθήκοντα Συμβούλου του στον κ. Νίκο Ξανθούλη για την οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και την προετοιμασία των μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ακολουθήσουν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα».

Αυτά λοιπόν αποφασίστηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, αλλά όπως ανέφερα δεν θα είναι οι τελευταίες αλλαγές στην ηγεσία της κρατικής τηλεόρασης, καθώς όπως ακούγεται υπάρχει ακόμα… αντίθετο «μέτωπο» στη σύνθεση της ηγεσίας της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καζάνι που βράζει η ΝΕΡΙΤ

Οι αγώνες για το Final Four της Euroleague Basket

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε