Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καζάνι που βράζει η ΝΕΡΙΤ

Καζάνι που βράζει η ΝΕΡΙΤ

 Τι τραβάνε κι αυτοί οι διοικούντες και εποπτεύοντες τη ΝΕΡΙΤ. Μόλις πιστεύουν ότι πάνε να το… ισιώσουν το καράβι, καινούργια κόντρα.

 Φαίνεται ότι η καινούργια κρατική τηλεόραση έχει φάει πολύ… κατάρα! Βέβαια, ας μην το ρίχνουμε μόνο στη… μεταφυσική, καθώς μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν εκεί φέρουν οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μαξίμου.

Τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φήμη για παραίτηση της Κατερίνας Ευαγγελάκου από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ. Αν και κανείς από την κρατική τηλεόραση δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει αυτή τη φήμη, το τι πραγματικά συμβαίνει θα το μάθουμε αύριο που η Ευαγγελάκου έχει κληθεί σε απολογία από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ με αφορμή τις καταγγελίες από τον -έως πριν μία βδομάδα- διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη.

Σύμφωνα με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο υπήρχαν αδιαφανείς διαδικασίες στις επιλογές εκπομπών, με κάποιες από αυτές να έχουν απορριφθεί από την επιτροπή αξιολόγησης, αλλά να προχωρούν στο επόμενο βήμα της διαδικασίας. Για όσα γνωρίζει λοιπόν μέσα από τη θητεία της στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ θα πρέπει να αναφερθεί αύριο, στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου η Κατερίνα Ευαγγελάκου.

Σίγουρα λοιπόν, αύριο θα ανακοινωθεί αν συνεχίζει, αν παραιτείται, ή αν την παύουν από τα καθήκοντά της. Σίγουρο επίσης είναι ότι τις επόμενες ημέρες η μία ή η άλλη πλευρά θα πει πολλά από τις «διαφανείς» διαδικασίες για την επιλογή εκπομπών στην κρατική τηλεόραση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA ΣΤΟ NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε