Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα»

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την κατάσταση τη υγείας του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα, και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Βρέθηκε χθες το μικρόβιο. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή είχε έναν πυρετό, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και τότε πήγαμε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά.

«Είναι στην εντατική ακόμα, δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους ιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί γιατί βρέθηκε το μικρόβιο και εικάζουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε η κα Μαστραγγέλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις