Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σκοτωμός» με τον Γιάννη Πουλόπουλο, έφυγε έξαλλος από το πλατό

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σκοτωμός» με τον Γιάννη Πουλόπουλο, έφυγε έξαλλος από το πλατό

«Μα θα με τρελάνετε τώρα;», «εξερράγη» ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν διαφώνησε με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το θέμα της φοροδιαφυγής στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από τη στιγμή που η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε το… πάρτι φοροδιαφυγής σε γάμο, όλοι έψαχναν να βρουν ποιος είναι. Και σύντομα αποκαλύφθηκε πως ήταν εκείνος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη. Όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί, ξέσπασε άγριος καυγάς!

«Η έρευνα που έγινε από την ΑΑΔΕ για τον Τριαντάφυλλο λέει ότι υπήρξε τραγουδιστής που δεν πήρε μισθό, δεν λέει για τα φορολογικά του, που λέει σε άλλους» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος, διαφώνησαν με το γεγονός πως αποκαλύφθηκαν… ονόματα. «Αν δεν ολοκληρωθεί μια έρευνα και οι έλεγχοι από την ΑΑΔΕ και να αναρτηθεί, στο τέλος της έρευνας και του ελέγχου, αν κάποιος πρέπει να πάρει πρόστιμο και αν κάποιος είναι παράνομος… Μέχρι τότε είναι όλα προϊόντα ρεπορτάζ, έρευνας και πληροφοριών», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε: «Είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις πολιτικές εφημερίδες, το έχουν βγάλει θέμα κορυφαίες εκπομπές όπως του Νίκου Ευαγγελάτου… τώρα αν θέλουμε να κρυφτούμε στις λεπτομέρειες…

Παιδιά, έχουμε τρελαθεί; Νομίζετε ότι είναι από το μυαλό τους; (…) Αφού δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο, τότε γιατί το κάνουμε θέμα; Μα θα με τρελάνετε τώρα; Ήρεμα τώρα!».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, επίσης ύψωσε τον τόνο της φωνής του, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που διαφωνεί και έτσι ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό της εκπομπής, μη θέλοντας να μιλήσει παραπάνω για το θέμα.

«Δεν γίνεται να φεύγεις μετά από κάθε ένταση. Έχω υποσχεθεί το 2024 να μη ταραχτώ», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.

Αφότου ηρέμησαν τα πνεύματα και έπεσαν οι τόνοι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, γύρισε στο πάνελ της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις