Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Αποκαλύψεις έγιναν στη σημερινή εκπομπή, Survivor Πανόραμα. “Έχουν αρχίσει να υπάρχουν στρατηγικές, ήδη ο Αγγελόπουλος πέταξε μια σπόντα στον Χρανιώτη”, είπε η Μαριάννα Καλέργη.

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα ήταν η Μαριάννα Καλέργη. Η πρώην παίκτρια του Survivor και πρωταθλήτρια Muay Thai, μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Μπορεί να μην είχε καταφέρει να μείνει αρκετά στο παιχνίδι, αφού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε, ωστόσο έχει πολλά να πει για τους πρώην συμπαίκτες της.

Η άποψή της για τα… δύο πρόσωπα του Χρανιώτη

Οι μάσκες έχουν πέσει και η Μαριάννα Καλέργη σχολίασε την ψηφοφορία των Διασήμων και τις κινήσεις του Γιώργου Χρανιώτη μετά από αυτήν. Θυμίζουμε ότι πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση τέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης ύστερα από ψηφοφορία των Διασήμων και ο λόγος ήταν ότι είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Ο ηθοποιός – που είχε κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας – ήταν αυτός που μετά επέλεξε τον Μπο, για δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

“Θεωρώ ότι αν ήμουν στο παιχνίδι κι έχω πει ότι έχω μια χ σχέση με τον Μπο, αν ανατρέξουμε πίσω έχουν πει ότι εμείς ψηφίζουμε λόγω του συναισθηματικού μέχρι και πριν δυο-τρεις εβδομάδες. Δεν μου άρεσε που γυρνάει και του λέει κατόπιν εορτής ότι “εύχομαι Παναγία μου και μακάρι”, το θεωρώ λίγο τραγωδία να λέει “θέλω να μείνεις, ενώ σε έχω δώσει ήδη υποψήφιο”, δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Υπάρχει στρατηγική τώρα, το βλέπω αρκετά ξεκάθαρα»

Και συνέχισε: “Άμα θες κάποιον μέσα, τον θεωρείς φίλο σου, έχεις δεθεί και μετά του απολογείσαι, θεωρώ ότι αυτά είναι ελιγμοί. Καλύτερα να πει ότι μετάνιωσε και όχι να λέει “είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις στο παιχνίδι”. Θα μου άρεσε να γυρίσει και να του πει ότι “σε ψήφισα για το αγωνιστικό κομμάτι”, αλλά να μην γυρνάει και λέει “εύχομαι Παναγία μου, είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις μέσα”, το γλείψιμο, να το πω λαϊκά.”

«Υπάρχει στρατηγική τώρα, το βλέπω αρκετά ξεκάθαρα. Έχουν αρχίσει να υπάρχουν στρατηγικές, ήδη ο Αγγελόπουλος πέταξε μια σπόντα στον Χρανιώτη. Λέει ο Χρανιώτης “δεν ήθελα να σε ψηφίσω, είμαι χάλια μέσα μου” και πετάγεται ο Αγγελόπουλος και λέει “και γιατί τον ψήφισες;”. Και εκεί τα μάσαγε ο Χρανιώτης. Από εκεί καταλαβαίνεις κάποια πράγματα», κατέληξε η Μαριάννα Καλέργη.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Νέα αποχώρηση μετά τη συντριβή! Χαμός στο αγώνισμα! [vid]

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο στη συμβίωση! [vid]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε