Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Ένα επεισόδιο του Survivor που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να νικήσουν, η απάθεια της Βαλαβάνη συζητήθηκε έντονα και ο Αγγελόπουλος απογοητεύτηκε όσο ποτέ.

Συμφιλιώθηκαν οι Μαχητές με τους Διάσημους στο χθεσινό Survivor; Παρακολούθησε το κοινό άλλη μία φοβερή αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε ντέρμπι; Αγωνία κατακλύζει τους παίκτες για το ποιος θα αποχωρήσει αύριο από το νησί; Όχι σε όλα! Γιατί το χθεσινό επεισόδιο του Survivor δεν ήταν μία από τα ίδια. Οι δύο ομάδες έχουν δρόμο ακόμα για να “δεθούν”, η αναμέτρηση αποδείχθηκε ένα φιάσκο και η αποχώρηση φαίνεται ότι είναι αναμενόμενη σε όλους! Δείτε όλα όσα χάσατε.

Πώς σχολιάστηκε από τους Μαχητές η ψηφοφορία

Το επεισόδιο ξεκίνησε με… μαντεψιές. Μαχητές και Διάσημοι σχολίασαν μόλις επέστρεψαν από το Συμβούλιο του νησιού πώς ψήφισαν οι παίκτες και ποιος θα αποχωρήσει από τους δύο υποψήφιους. Φυσικά, δεν έλειπαν οι σπόντες αλλά και οι βαρύγδουπες δηλώσεις των παικτών, που ξάφνιασαν το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα το Survivor.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Ο Μάριος υποστήριξε ότι θα φύγει ο Κοκκινάκης, επειδή τραγουδάει και είναι πιο γνωστός, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν μπόρεσε να κάνει κάποια “μαντεψιά”. “O Μπο είναι πιο καλός αγωνιστικά, πιο γρήγορος αλλά ο Κοκκινάκης είναι καλός στα αγωνίσματα με νερό και πιο εύστοχος”, δήλωσε το γνωστό μοντέλο. Οι δύο Μαχητές σχολίασαν ύστερα την ψηφοφορία των Διασήμων και ειρωνεύτηκαν την δήλωσή του Χρανιώτη ότι “ψηφίζει πάντα αγωνιστικά”. Σύμφωνα με τους ίδιους τόσο καιρό μόνο αυτό δεν έκαναν οι Διάσημοι, όταν επέλεγαν επανειλημμένως, για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ψηφίζω τον Ντάνο τόσες φορές και τώρα ψηφίζω αγωνιστικά; Πότε ψήφισες αγωνιστικά; Τόσο καιρό δεν πήγαινε έτσι, τώρα έγινε που έμειναν πέντε και κατάλαβες πως είσαι ο πιο αδύναμος;», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης με τον Γιάννη Σπαλιάρα να συμπληρώνει από την πλευρά του: «Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Γιατί τα στρατόπεδα αλλάζουν, οι φιλίες αλλάζουν και ήμουν από κει, βρέθηκα από εδώ, τώρα ψηφίζω αγωνιστικά, ήμουν κολλητός με τον έναν, τώρα με τον άλλον. Όπου μας συμφέρει για να πάμε παρακάτω».

Τι είπαν Μπο και Χρανιώτης για την ψηφοφορία

Ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο φάνηκαν ψύχραιμοι με την υποψηφιότητά τους για αποχώρηση και είναι έτοιμοι για κάθε αποτέλεσμα. “Σίγουρα είναι δυσάρεστο να είσαι προτεινόμενος, αλλά όταν υπάρχει λόγος και όταν ο φίλος σου στηρίζει την άποψή του, εγώ πάντα στηρίζω τον φίλο μου. Πιστεύω ότι ο Χραν έκανε το σωστό γιατί είχε αυτό στο μυαλό του. Θα ήταν υποκριτικό και ψεύτικο να κάνει κάτι άλλο, χωρίς να με μειώνει αυτό το πράγμα, ούτε σαν τη σχέση που έχουμε ούτε σαν άνθρωπο”, είπε ο Μπο για τον Γιώργο Χρανιώτη, που τον επέλεξε για υποψήφιο αφού είχε κερδίσει στην ασυλία. “Η ευχή μου είναι να μείνεις εσύ. Δεν θα φύγει ο Μπο…”, είπε ο Χρανιώτης ενώπιον αυτού και του Ντάνου, ενώ προέβλεψε εμμέσως ότι ο Κοκκινάκης θα είναι αυτός που θα φύγει.

“Το βάρος της καρδιάς μου ήταν πιο βαρύ από ποτέ. Ήταν μεγάλο το βάρος που είχα στις πλάτες μου, θέλω απλά να αποφασίσει το κοινό. Ήθελα απλά να είμαι τίμιος και να ψηφίσω αγωνιστικά. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Αγγελόπουλος και η Βαλαβάνη, δεν γινόταν να τους ψηφίσω. Εύχομαι παναγία μου να μείνει ο Μπο”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός που βρέθηκε στη δύσκολη θέση να υποβάλει στο προηγούμενο επεισόδιο κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση.

Η επίθεση των πουλιών στον Κοκκινάκη

“Κάναμε βόλτα με την Ευρυδίκη και μου έκαναν επίθεση κάτι πουλιά! Ήταν τρομακτικό τα είδα σχεδόν μπροστά στη μύτη μου! Είδα μια φωλιά και το πουλί δεν ήταν εχθρικό, η φάτσα του ήταν φιλική”, είπε ο μάγειρας του… Survivor για την περιπέτειά του με την Βαλαβάνη στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Πουλάκια επιτέθηκαν στον Κώστα Κοκκινάκη ξαφνικά στην παραλία, ενώ έκανε βόλτες με την παίκτρια των Διασήμων.

Η ίδια δήλωσε αργότερα τρομαγμένη στις κάμερες του Survivor, ότι τα πουλιά ένιωσαν απειλή από τον Κοκκινάκη και επειδή ήθελαν να προστατεύσουν τη φωλιά τους, του επιτέθηκαν. Μάλιστα, η μύτη του Κοκκινάκη μάτωσε αλλά δεν ήταν τίποτα ανησυχητικό και οι δύο παίκτες “έσπασαν πλάκα” με το περιστατικό!

Ο πάγος δεν έσπασε, αλλά… ράγισε για τις δύο ομάδες

“Δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε αυτό που έγινε. Αισθάνομαι παγωμένος μαζί τους όχι θυμωμένος. Δεν έχω διάθεση να κάνω μαζί τους χαβαλέ”, τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης για τη σχέση των δύο ομάδων. Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις Μαχητών και Διασήμων είναι ακόμα τεταμένες μετά το “πέναλτι” του Αγγελόπουλου που επεσήμανε ο Αναγνωστόπουλος και “έκλεψαν” τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Από τότε, δεν έχει γίνει κάποιο ιδιαίτερο βήμα από τους παίκτες για να τα βρουν. Μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επαφές με τους Μαχητές και απολαμβάνει συχνά την παρέα τους. Οι υπόλοιποι κρατούν αποστάσεις και δεν ξεχνούν όσα είχαν συμβεί στο προηγούμενο αγώνισμα.

Και στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν Μαχητές και Διάσημοι καθόντουσαν στην αρχή στο δικό τους σημείο στην παραλία. Αργότερα βέβαια, Μπο, Ντάνος και Χρανιώτης ήρθαν έστω για λίγο, σε επαφή με τους Μαχητές, όταν ξάπλωσαν όλοι μαζί στην παραλία. Εκεί, ο “πάγος έσπασε” και σιγά σιγά φάνηκε ότι η κόντρα τους σε λίγο καιρό θα ανήκει πια στο παρελθόν… Ο Κοκκινάκης την ώρα που οι συμπαίκτες του καθόντουσαν με τους Μαχητές, έφτιαχνε με την Βαλαβάνη μια ξύλινη κατασκευή που λειτουργούσε σαν παράθυρο για την καλύβα τους.

“Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαλωμένοι εγώ είπα από την αρχή στους Μαχητές με το που πήγα αλλά η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή”, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης. Εκεί, οι παίκτες χαλάρωσαν και μάλιστα ο ηθοποιός μεταξύ αστείου και σοβαρού είπε ότι θα ανοίξει με τον Ορέστη Τσανγκ σχολή ασυλίας, αφού οι δυό τους σχεδόν πάντα κέρδιζαν το τοτέμ της ασυλίας. “Θα έχει δύο παραρτήματα, ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη, θα γίνονται ταχύρυθμα μαθήματα”, κατέληξε χαριτολογώντας.

Για άλλη μια φορά, οι Μαχητές προσπάθησαν να ξαναπροσφέρουν πιτάκια στους Διάσημους ως ένδειξη συμφιλίωσης. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης δοκίμασαν πρώτοι ενώ οι υπόλοιποι δεν θεώρησαν ότι είναι μια γενναία κίνηση από την πλευρά των Μαχητών. Άλλωστε και σε προηγούμενο επεισόδιο είχαν προσβεβληθεί οι Διάσημοι και είχαν δηλώσει ότι είναι άνανδρο να λύνονται έτσι οι διαφορές τους. Μάλιστα ο Ντάνος δεν ήθελε καν να δοκιμάσει, αφού η συνταγή είναι κάτι που ο ίδιος εφηύρε και δεν τίθεται σύγκριση!

Και η ζωή των παικτών χρειάζεται λίγο… αλάτι

Τα νερά “ταράχτηκαν” ανάμεσα στις δύο ομάδες για λίγο… αλάτι. Πριν το αγώνισμα οι Μαχητές ετοίμαζαν φαγητό και είδαν ότι δεν είχαν καθόλου αλάτι. Ο Σπαλιάρας προσέγγισε τους Διάσημους για να τους δώσουν λίγο αλάτι αλλά αρνήθηκαν και εξήγησαν ότι δεν έχουν αρκετό αλάτι για πέντε άτομα και δεν γίνεται. Μάλιστα ο Χρανιώτης τού είπε ότι αρκεί μόνο για το πιάτο του Σπαλιάρα και δεν είναι αρκετό για όλη την ομάδα. Ο Σπαλιάρας φυσικά δεν δέχτηκε να βάλει αλάτι μόνο στη μερίδα του και ανακοίνωσε τα… δυσάρεστα νέα στους συμπαίκτες του. “Θα τους σφάξουμε σήμερα στο αγώνισμα που δεν μας έδωσαν αλάτι”, είπε με το δικό του μοναδικό χιούμορ, το γνωστό μοντέλο.

Το αγώνισμα, το έπαθλο και η νίκη των Μαχητών

Και λίγο αργότερα, ήρθε η στιγμή του αγωνίσματος… Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα πολυπόθητο έπαθλο που το είχαν και οι δύο πολύ ανάγκη, μία ίσως λίγο παραπάνω… Το έπαθλο αυτήν την φορά δεν ήταν απλό… η νικήτρια ομάδα είχε τη δυνατότητα να γευτεί πίτσες και παγωτά. Ύστερα να δει στο σινεμά το νέο σίκουελ από τους “Πειρατές της Καραϊβικής”. Και σαν να μην έφτανε αυτό το έπαθλο απογειώθηκε με μία έκπληξη! Διαμονή σε ξενοδοχείο με.. μεγάλα κρεβάτια για ευχάριστο ύπνο και πλούσιο πρωινό για τόνωση του οργανισμού.

Ο αγωνιστικός στίβος δεν απαιτούσε χθες ταχύτητα ή δύναμη αλλά κυρίως ισορροπία, συγκέντρωση και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να κρατούν ένα κοντάρι με μία ανθρώπινη φιγούρα που έφερε τα χρώματα των δύο ομάδων και με αυτό έπρεπε να διασχίζουν δοκούς ισορροπίας και να το περνάνε με προσεκτικές κινήσεις από έναν λαβύρινθο που βρισκόταν από πάνω τους, ενώ παράλληλα περπατούσαν σε μία από τις δοκούς.

Ιδιαίτερα νευρικός ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης μετά την πρώτη του αναμέτρηση στην οποία έχασε από τον εύστοχο Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μόλις τελείωσε την κούρσα του και απογοητευμένος πήγε στον πάγκο των Διασήμων, χωρίς να προλάβει να πάρει ανάσα, ο Μπο του έκανε ερωτήσεις για το τι πρέπει να προσέξουν οι υπόλοιποι που θα έρθει η σειρά τους. Ο “Χραν” όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, αρχικά δεν απάνταγε και ύστερα υπό την πίεση του Μπο να του απαντήσει, τού φώναξε: “Κάτσε ρε μ@@@@α, τα νεύρα μου είναι από κει τώρα”. Η ένταση κόπασε όταν πήρε τον αέρα του και ηρέμησε ο ηθοποιός. Τότε, ήταν έτοιμος να δεχτεί ερωτήσεις και πρόθυμος να απαντήσει.

Από την αρχή το προβάδισμα το είχε η ομάδα των Μαχητών που τελευταία έχει πάρει τα πάνω της με τις συνεχόμενες νίκες. Στην αναμέτρησή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το αντίπαλο… στρατόπεδο, ο “τρελός Κύπριος” έχανε αρκετές φορές την ισορροπία του και “χάρισε” τη νίκη στον Ντάνο, ο οποίος ύστερα από 3 νίκες των Μαχητών, χάρισε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του. Επόμενοι παίκτες  ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώτος έφαγε “πέναλτι” αφού το ανθρωπάκι του έπεσε και δεν ξεκίνησε από την αρχή το εμπόδιο, μια εξέλιξη που έδωσε προβάδισμα στον Μαχητή που κατάφερε πρώτος να ρίξει τα τρία ανθρωπάκια και να κάνει το σκορ 4 – 1 υπέρ των Μαχητών.

Νίκη των Μαχητών ή απλά ήττα των Διασήμων;

Κατά τη διάρκεια του ματς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαινόταν απελπισμένη με την απόδοση τόσο της ίδιας όσο και των συμπαικτών της. Η διαφορά με τους Διάσημους είχε μεγαλώσει και το έπαθλο έμοιαζε… άπιαστο. Η ψυχολογία της έπεσε κατακόρυφα και όταν ήρθε η στιγμή να αναμετρηθεί με τη Σάρα Εσκενάζυ φαινόταν σαν να τα είχε παρατήσει. Δεν έτρεχε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο και δεν έδειχνε να τη νοιάζει η νίκη ή ήττα της. Η στάση της σχολιάστηκε από τους Μαχητές, ενώ η ίδια μόλις τελείωσε την αναμέτρησή της, ξάπλωσε κάτω από ένα δέντρο, μακριά από τον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο.

Δεν ήταν όμως μόνο η Βαλαβάνη, κανείς δεν φάνηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια από τον πάγκο των Διασήμων. Έτσι, όπως ήταν φυσικό κέρδισαν οι Μαχητές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, 10 – 2. Συνήθως τα αγωνίσματα μεταξύ των δύο ομάδων κρίνονταν στον πόντο και εξελίσσονταν σε ντέρμπι, όμως αυτή τη φορά είδαμε κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Μια ομάδα χωρίς πάθος, θέληση και επιμονή στο στόχο. Οι Διάσημοι μετά την ήττα τους, έμειναν σιωπηλοί με τον Ντάνο να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε, αφού ήταν ο μόνος που πάλεψε και χάρισε τους μοναδικούς 2 πόντους στην ομάδα του.

Και η αποκάλυψη ήρθε… Οι Διάσημοι αποκάλυψαν γιατί είχαν αυτήν την συμπεριφορά στο ματς και “άφησαν” στην πραγματικότητα τους Μαχητές να νικήσουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κοκκινάκης στις κάμερες του Survivor, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού “κάτι έπιασε” τους Διάσημους και δεν είχαν όρεξη να τα δώσουν όλα για το αγώνισμα. Ο Μπο με τη δήλωσή του συμπλήρωσε ότι η ψυχολογία τους άλλαξε με τον τρόπο που παίζουν οι Μαχητές και πώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κινήσεις των Διασήμων, που είναι είτε λανθασμένες είτε σωστές. Ο Χρανιώτης από την μεριά του αποκάλυψε ότι είπε στους συμπαίκτες τους είτε να μην αγωνιστούν καθόλου, είτε να παίξουν αλλά χαλαρά, ώστε να δώσουν τη νίκη στους αντιπάλους τους. Και όπερ και εγένετο…

«Στο ματς που έγινε η ένσταση, είχα κάνει δύο προτάσεις. Η μία να μην παίξουμε και να χαρίσουμε το έπαθλο και η δεύτερη πρόταση ήταν να παίξουμε και να αφήσουμε την άλλη ομάδα να κερδίσει. Αυτό κάναμε, λοιπόν, σήμερα. Από ένα σημείο και πέρα, μη έχοντας καθόλου δυνάμεις και καθόλου όρεξη, αφήσαμε την άλλη ομάδα να κερδίσει», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ίσως οι Διάσημοι να ενοχλήθηκαν με το πέναλτι που “έφαγε” ο Κοκκινάκης επειδή του έπεσε το ανθρωπάκι και δεν ξεκίνησε ξανά από την αρχή της δοκού. Ένα πέναλτι που όμως επεσήμανε αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, με τους Μαχητές φυσικά να συμφωνούν.

Το έπαθλο και τι θα δούμε σήμερα

Πάντως, οι Μαχητές τα κατάφεραν, έφαγαν παγωτά, μία ατομική πίτσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έμοιαζε με καφετέρια. Μετά, μεταφέρθηκαν με το βαν στον… πολιτισμό, το κέντρο της περιοχής για να δουν μετά από καιρό ταινία στο σινεμά. Οι Μαχητές πήραν τα ποπ κορν τους, το αναψυκτικό τους και απόλαυσαν την νέα ταινία με τον Τζόνι Ντεπ. Για λίγο, ξέχασαν τα προβλήματά τους στην παραλία, ξέφυγαν από τον σκληρό αγωνιστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού και χαλάρωσαν για ένα βράδυ που δεν τελείωσε στο σινεμά, αλλά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν…βγαλμένο και αυτό από ταινία!

Αναμένουμε σήμερα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor. Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι; Πώς θα υποδεχτούν οι Διάσημοι τους Μαχητές μετά το έπαθλο; Ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πότε θα ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα; Τι άλλη έκπληξη περιμένει το Survivor; Η απάντηση σύντομα στις τηλεοπτικές οθόνες…

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Survivor: “Φοβηθήκαμε με τον Ντάνο… μου φαίνεται λίγο επιθετικός”

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε