Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του Survivor και οι παίκτες των δύο ομάδων θέλουν διακαώς να παραμείνουν μέχρι τον τελικό για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι τελευταίες ημέρες για τους διασήμους είναι απογοητευτικές στο Survivor, καθώς έχουν χάσει σε αγωνίσματα με σημαντικά έπαθλα αλλά και στο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα στο σημερινό επεισόδιο να έχουμε αποχώρηση από το Survivor του Κώστα Κοκκινάκη ή του Μπο. Οι μαχητές από την άλλη πλευρά έχουν ηθικό ακμαιότατον καθώς κατορθώνουν να παίρνουν τα έπαθλα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και να πηγαίνουν με ψυχολογία νικητή στα αγωνίσματα.

Διάσημοι και μαχητές θα μπουν και σήμερα με απίστευτη ένταση και πάθος στο σημερινό αγώνισμα Survivor για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους χαρίσει ένα ακόμα εντυπωσιακό έπαθλο. Ο αγωνιστικός στίβος απαιτεί συνδυασμό ταχύτητας, δύναμης, δεξιοτεχνίας και ισορροπίας. Ο στίβος είναι ίδιος με αυτόν από αγώνισμα στο τουρκικό Survivor με μόνη διαφορά στον τελικό στόχο όπου οι Τούρκοι survivors έπρεπε να στήσουν ντόμινο για να ρίξουν ένα μπαλάκι.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα του ελληνικού Survivor ο τελικός στόχος θα είναι παρόμοιος με αυτόν άλλου αγωνίσματος. Συγκεκριμένα οι παίκτες μόλις ολοκληρώσουν τον απαιτητικό στίβο θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο μπαλάκια στο πάνω μέρος μιας κατασκευής, υπολογίζοντας με πόση δύναμη πρέπει να τα κυλήσουν στη δοκό με ανοδική κλίση.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμα ξεπεράσει τις όποιες αψιμαχίες μετά από τη νίκη που έκλεψαν οι μαχητές μέσα από τα χέρια των διασήμων με ένσταση για “κλεψιά” από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Γίνονται ωστόσο κάποιες πρώτες προσπάθειες ανακωχής και συμφιλίωσης, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προσεγγίζει παίκτες των μαχητών όπως η Σάρα Εσκενάζυ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους οποίους και κάνει περισσότερη παρέα στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR

Η ήττα όμως στα τελευταία αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας έχει ρίξει την ψυχολογία στην ομάδα των διασήμων, με τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη να είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Κοκκινάκης, Μπο από τους διασήμους και Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ θέλουν διακαώς να παραμείνουν μέχρι και τον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε