Media

Δείτε ΠΩΣ θα εμφανιστεί η Ελευθερία Ελευθερίου στον ημιτελικό! Το περιβόητο…ρούχο!

H Ελευθερία Ελευθερίου ολοκλήρωσε την πιο σημαντική της πρόβα με τα ρούχα που θα φορέσει αύριο στον ημιτελικό!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ρούχο με το οποιό θα διαγωνιστεί η Ελευθερία! Η πρώτη της πρόβα ολοκληρώθηκε πριν μερικά λεπτά!

Τα ρούχα όλης της ομάδας είναι δημιουργία ενός διδύμου σχεδιαστών από την Κύπρο, των Natar Georgiou, ενώ το styling είναι του Γιώργου Σεγρεδάκη. Στη φωτογραφία, που έστειλε ο Κωνσταντίνος Ρήγος Athens Voice , εμφανίζονται από αριστερά οι: Σίσσυ Μπαξεβανάκη, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βικτώρια Χαλκίτη, Ευγένιος Bulli, Σοφία Μιχούλη!

Δείτε το περιβόητο ρούχο!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της EUROVISION!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα