Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε

“Tελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον… γιορτινό του χωρισμό, στο παρελθόν, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day σε βραδινή του έξοδο.

«Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο» παραδέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της.

Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πως και πως να επιστρέψω».

«Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, «εδώ είμαι με τον κολλητό μου» μού έλεγε, «έχω άλλη πληροφόρηση» έλεγα εγώ αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 2