Δευτέρα, 27 Μαΐ
25oC Αθήνα

«Έδιωξαν» τον Παπανώτα από τη στήλη του Βερύκιου

«Έδιωξαν» τον Παπανώτα από τη στήλη του Βερύκιου

Και… ξαφνικά, ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον καφέ του, σηκώθηκε κι έφυγε λίγο πριν ξεκινήσει η στήλη του Δήμου Βερύκιου. Απάντηση είναι μία: ευρωεκλογές.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου, λοιπόν, ότι η στήλη του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day είναι κυρίως πολιτική, ο Alpha, για λόγους δεοντολογίας, αποφάσισε τις επόμενες μέρες ο γνωστός δημοσιογράφος να μη συμμετέχει στη συζήτηση.

«Δημητράκη μου θέλω να πω κάτι: μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινά η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα.

   

Κι εκείνος, χαμογελαστός, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε για λίγο.

Media Τελευταίες ειδήσεις