Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έλενα Γκρέκου: Ο Βαλάντης δεν ήταν πάντα νευρικός στη συμβίωση μας

Έλενα Γκρέκου: Ο Βαλάντης δεν ήταν πάντα νευρικός στη συμβίωση μας

Για τον πρώην σύντροφο της, Βαλάντη μίλησε η Έλενα Γκρέκου στον Alpha.

Με αφορμή το Survivor και τη συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκε η Έλενα Γκρέκου στο πλατό του Happy Day όπου και μίλησε για τις πολυσυζητημένες εκρήξεις του!

«Ο Βαλάντης δεν ήταν πάντα νευρικός στη συμβίωση μας. Ήταν νευρικός όταν είχαμε μία διαφωνία. Αυτό που βλέπουμε, όχι, δεν είναι τόσο κοντά σε αυτό που έχω ζήσει εγώ.

Σε τόσο μεγάλο βαθμό, δηλαδή να ουρλιάζει, όχι. Μάλλον προφανώς κάτι του έχει κάνει η Μυριέλλα και του έχει σπάσει εντελώς τα νεύρα».

«Η αλήθεια είναι ότι τον ξέρω πάρα πολύ καλά τον Βαλάντη διότι γνωριστήκαμε σε πολύ μικρή ηλικία, τρία χρόνια έχουμε διαφορά.

Τον ξέρω πολύ καλά, καλύτερα πιστεύω από τον καθένα. Σίγουρα πέρα από τις αντιξοότητες και την πείνα, που τον έχουν καταβάλει, το χειρότερο του είναι η κακή συμπεριφορά.

Δεν την αντέχει όχι. Δυο χαρακτηριστικά του είναι η ηθική και το δίκαιο» συμπλήρωσε η Έλενα Γκρέκου στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

«Και μένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπει. Ίσως είναι πολύ καυστικός και οξύθυμος και αιχμηρός αλλά νομίζω, αν το ζει όλο αυτό το πράγμα με την Μυριέλλα 24 ώρες το 24ωρο, δεν αντέχεται».

Media Τελευταίες ειδήσεις