Media

Επική αντίδραση του Λευτέρη Λαζάρου όταν άκουσε για τον εγκέφαλο γαρίδας του MasterChef!

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο όταν ρώτησαν τον διάσημο chef για το γκουρμέ πιάτο που είχε παρουσιάσει ο Τιμολέων Διαμαντής.

Πριν από μερικές εβδομάδες, στην εβδομάδα Silver Award του MasterChef, ένα από τα πιάτα που είχαν ετοιμάσει ο Τιμολέων Διαμαντής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν: εγκέφαλοι γαρίδας με σάλτσα από δαμάσκηνο, τσίλι και ουίσκι. Για το… ιδιαίτερο αυτό πιάτο, μάλιστα, είχε γίνει και ένας μικρός χαμός τότε μεταξύ των παικτών, καθώς είχαν ακουστεί πολλές ειρωνείες.

Με καλεσμένο τον Λευτέρη Λαζάρου στο Happy Day της Μεγάλης Τετάρτης, λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα