Media

Φαίη Ξυλά: Η σχέση μας συνεχίζεται αλλά με έναν άλλον τρόπο

Στο Σούντιο 4 φιλοξενήθηκε ηΦαίη Ξυλά, η οποία μίλησε για το πως είναι οι σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, μετά το χωρισμό τους.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει και με τη σχέση μας, πριν χωρίσουμε. Ο σεβασμός κι η αγάπη του ενός προς τον άλλον υπάρχει.

Δεν κάναμε κάτι άσχημο ο ένας στον άλλον, ώστε να υπάρχει κάτι αρνητικό. Απλά τελείωσε ο κύκλος μας ως ζευγάρι. Η σχέση μας συνεχίζεται αλλά με έναν άλλον τρόπο.» είπε η Φαίη Ξυλά.

«Η ερωτική αγάπη μπορεί να τελειώσει και να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Ε σε εμάς μετατράπηκε σε κάτι άλλο» δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα