Media

Φαίη Ξυλά: Ήταν εύκολο να κρατήσουμε καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό

«Δεν κάναμε κάτι κακό ο ένας στον άλλον, υπήρχε η ένταση του χωρισμού», λέει η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζω τον χρόνο ανάμεσα στο παιδί και τη δουλειά, αλλά το παιδί μου είναι προτεραιότητα.

Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο. Μου κάνει πολύ ωραία κομπλιμέντα και μου έχει πει πως είμαι πολύ καλή όταν παίζω», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Σχετικά με τη σχέση που έχει η ίδια με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού τους, η Φαίη Ξυλά είπε: «Ήταν εύκολο να κρατήσουμε καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό, δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο, δεν κάναμε κάτι κακό ο ένας στον άλλον.

Υπήρχε η ένταση του χωρισμού αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τον εκτιμώ, μας δένει η αγάπη για το παιδί».

«Γεννήθηκα στην Αμερική, είχα πολλές προτάσεις γάμου για πλάκα, για την υπηκοότητα», αποκαλύπτει η Φαίη Ξυλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
MasterChef 2025: Απόψε ο τρίτος και τελευταίος ημιτελικός για να μάθουμε τους δύο φιναλίστ του τελικού
Με βασικό υλικό το κουνουπίδι, ο Βασίλης, ο Λευτέρης και ο Νέστορας θα πρέπει να παρουσιάσουν στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τρία πιάτα: ορεκτικό, κυρίως, και γλυκό
Από αριστερά προς δεξιά, ο Λευτέρης, ο Βασίλης και ο Νέστορας στη μάχη για τα δύο εισιτήρια του τελικού