Τρίτη, 28 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φωκάς Ευαγγελινός: Μετά την Παπαρίζου είπα «δεν θα αφήσω να το μαυρίσετε αυτό»

Φωκάς Ευαγγελινός: Μετά την Παπαρίζου είπα «δεν θα αφήσω να το μαυρίσετε αυτό»

“Δεν βγήκα πουθενά, δεν το ήθελα” εξομολογήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Με θάρρος για τις επιτυχίες αλλά και για τις αποτυχίες στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. 

“Τότε με την Έλενα Παπαρίζου ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα με τέτοια χαρά, σαν παιδί. “Πήραμε την πρώτη θέση” έλεγα και όταν ήρθα εδώ, λέω “όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό”.

Εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει” δήλωσε ο χορογράφος.

“Δεν μου αρέσει το μετά, το να το αναλύω. Παίρνω όμως 100% την ευθύνη αυτού που κάνω. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το χρεωθώ,

Γιατί έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι ξαφνικά οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν είχαμε πάει καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι λέω μόνο για την Παπαρίζου”.

“Τότε (σ.σ. με την Demy) είχαν πάει όλα λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε.

Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου “όχι ρε, δεν γίνεται να στεναχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά” και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Media Τελευταίες ειδήσεις