Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Για ποια σειρά δήλωσαν… υποψηφιότητα εκατοντάδες ηθοποιοί;

Για ποια σειρά δήλωσαν… υποψηφιότητα εκατοντάδες ηθοποιοί;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εκατοντάδες ηθοποιοί δήλωσαν συμμετοχή διεκδικώντας έναν ρόλο στην καινούργια σειρά με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνει σε δύο φάσεις η ακρόαση, αλλά να καθυστερήσει και η έναρξη των γυρισμάτων.

Ο λόγος για την καινούργια σειρά με τίτλο «Τρίχες» που ετοιμάζουν για τον ΑΝΤ1 ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Όπως είχα γράψει σε παλαιότερο κείμενο, προχθές, τη Δευτέρα, οι δύο γνωστοί σεναριογράφοι αναζητώντας ένα ζευγάρι νεαρών πρωταγωνιστών για τη σειρά τους αποφάσισαν να κάνουν οντισιόν στο θέατρο «Αθηνά». Από νωρίς το πρωί λοιπόν κατέφθασαν πολλοί νεαροί και νεαρές ηθοποιοί διεκδικώντας να κερδίσουν έναν ρόλο στην καινούργια σειρά. Κι όταν λέω «πολλοί» το εννοώ, αφού οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 700.

Όπως είναι λογικό ο χρόνος δεν έφτασε και έτσι οι δύο σεναριογράφοι σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνεχίσουν την ακρόαση σεβόμενοι την αγωνία τόσων νέων ηθοποιών. Έτσι όσοι δεν πρόλαβαν θα περάσουν αυτή τη Δευτέρα από οντισιόν, αλλά αυτή τη φορά στο θέατρο «Πειραιώς 131», διεκδικώντας έναν ρόλο στις «Τρίχες», αλλά και για να τους γνωρίσουν οι δύο σεναριογράφοι ώστε να τους έχουν υπόψη τους για κάποια άλλη δουλειά τους, είτε στην τηλεόραση, είτε στο θέατρο.

Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και πρώτα μέσα από το Newsit, για τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους στις «Τρίχες» έκλεισε τελικά ο Νίκος Αναδιώτης και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα για τις «Τρίχες» θα ξεκινήσουν τελικά μετά τις 20 Νοεμβρίου με τους Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλο Κοντογιαννίδη, Τόνι Δημητρίου, Τάσο Γιαννόπουλο, Μιράντα Ζαφειροπούλου και Νίκο Αναδιώτη βασικούς πρωταγωνιστές. Στόχος μάλιστα του ΑΝΤ1 είναι οι «Τρίχες» να βγουν στον αέρα μέσα στον Δεκέμβριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής στις «Τρίχες» των Ρήγα-Αποστόλου

Πόσα χρήματα ανά επεισόδιο πρότειναν στον Ορέστη Τζιόβα για να παίξει στις «Τρίχες»;

Χωρίς «Τρίχες» ο Τζιόβας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε