Media

Γιάννης Μπέζος: Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η εκπομπή την επόμενη σεζόν

«Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε για την εκπομπή του στο Open.

Ο ηθοποιός ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και στην αναφορά του ονόματός του από τον κατηγορούμενο.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα μου κάνει ποδαρικό και δεν έχω κανένα γούρι και φυλαχτό. Είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή μου στο Open συνεχίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου και θα ολοκληρώσουμε.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχιστεί η εκπομπή την επόμενη σεζόν. Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι πάγια τακτική μου, δεν θα σχολιάσω τίποτα. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρίνα Σάττι για Φωκά Ευαγγελινό: Μου κάνει εντύπωση αν έχει πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί
«Νομίζω ότι η πρόκληση σε αυτό το πρότζεκτ και αυτό που για μένα ήταν πρόκληση και δυσκολία είναι το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πρέπει όλοι κάπως να είναι ευχαριστημένοι» λέει η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι 2