Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα τελευταία του λεπτά στον τηλεοπτικό «αέρα» (video)

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε τουλάχιστον δέκα σφαίρες την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, το μεσημέρι της Παρασκευής, 09.04.2021.

Η δολοφονική επίθεση έγινε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεψε στο σπίτι του στον Άλιμο, αφού είχε τελειώσει τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Τον πλησίασε με ψυχραιμία και του «άδειασε» το όπλο – Η χαριστική βολή και οι μαρτυρίες της εν ψυχρώ δολοφονίας

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είχε συνομιλία με τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της 35χρονης Ιωάννας, με θέμα την πρόταση του εισαγγελέα να δικαστεί η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το βίντεο αναρτήθηκε λεπτά πριν γίνει γνωστή η είδηση της δολοφονικής επίθεσης στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε τα τελευταία τηλεοπτικά λεπτά του Γιώργου Καραϊβάζ

Μόλις τελείωσε την εκπομπή, ο Γ. Καραϊβάζ επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1
Μαριάννα Πουρέγκα για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: «Έφτασα σε ένα τέλμα πρακτικό, σκέφτηκα να τα παρατήσω»
«Με κάποιο τρόπο κατάφερα να δουλέψω στην ταξιθεσία τότε στο Κρατικό Θέατρο, παράλληλα με τη σχολή, οπότε έβγαζα ένα χαρτζιλίκι», ομολογεί η Μαριάννα Πουρέγκα.
Μαριάννα Πουρέγκα