Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας για Δούκισσα Νομικού: Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, της ευχηθώ τα καλύτερα

Γιώργος Λιάγκας για Δούκισσα Νομικού: Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, της ευχηθώ τα καλύτερα

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το “Πρωινό”, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Κυριακής (25.09.2022).  Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σήμερα σε αυτό το γεγονός.

Το πρωί της Δευτέρας (26.09.2022) ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. «Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις