Ο Γιώργος Λιάγκας έκοψε βίντεο στον αέρα, μόλις διαπίστωσε ότι σε αυτό είχε μπει από λάθος μια φωτογραφία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ζήτησε από τους συνεργάτες του να είναι πιο προσεκτικοί, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα λάθη στο μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Φίλιππου Καμπούρη για το κύκλωμα με τις απάτες, εμφανίστηκε στον αέρα μια φωτογραφία με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Το καρέ έμεινε στον αέρα για περίπου 3 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια, η μετάδοση του βίντεο διακόπηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το λάθος.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Τι να πω γαμ…το. Για την Κίμπερλι που ξαφνικά πετάχτηκε στο θέμα αυτό. Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Θέλω να είμαστε πιο προσεκτικοί παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ. Ζητώ συγγνώμη για ακόμα μία φορά».
Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σπύρου Μαρτίκα, αποκαλύπτοντας πως τα πρώτα χρήματα που έδωσε στο κύκλωμα προέρχονταν από την πρώην σύντροφό του.
«Τα πρώτα λεφτά που έδωσε ο Μαρτίκας δεν ήταν δικά του τα 50.000, ήταν της Βρισηίδας. Ακούγεται για πρώτη φορά αυτό. Είναι σοκαριστικό. Μετά της έδωσε κι άλλα λεφτά. 23.000. Μετά της τα επέστρεψε πίσω. Έβαλε στο κόλπο και την αδελφή του. Έβαλε στο κόλπο και έναν φίλο του, που προμηθεύουν φάρμακα στα φαρμακεία. Μετά άρχισε το ανάποδο κομμάτι» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
