Παρασκευή, 23 Φεβ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Χρανιώτης: Ο πατέρας μου γνώρισε τον γιο μου, όταν ήταν ήδη άρρωστος

Γιώργος Χρανιώτης: Ο πατέρας μου γνώρισε τον γιο μου, όταν ήταν ήδη άρρωστος

“Του είχε πιάσει λίγο το χεράκι” εξομολογείται, με τρυφερότητα, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην διαχείριση της απώλειας του πατέρα μου σε συνδυασμό με τον ερχομό του γιου του εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” με τον Τάσο Ιορδανίδη το Σάββατο στην ΕΡΤ.

“Έχω μπει σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με τον γιο μου και μερικές φορές τον ζηλεύω για την αγάπη που έχει πάρει, η οποία στη δική μας γενιά δεν ήταν ανάλογη. Ξέρεις, ένας πατέρας δεν θα σαλιάριζε με τον γιο του και δεν ήταν τόσο εκδηλωτικοί οι πατεράδες.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος από την επαρχία, ο οποίος είχε και αυτός τις αντιστάσεις του.

Έπαιζε μαζί μου, κάναμε διάφορα αλλά δεν θυμάμαι τέτοια αγκαλιά και τέτοια φιλιά που φτάνει ο μικρός μου να με διώχνει γιατί δεν θέλει άλλο” δηλώνει ο ηθοποιός.

“Σίγουρα είχα μέτωπα ανοιχτά με τους γονείς αλλά ο μικρός ήρθε στη ζωή όταν ο μπαμπάς μου ετοιμαζόταν να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οπότε τον γνώρισε, όταν ήταν κιόλας άρρωστος, του είχε πιάσει λίγο το χεράκι”.

“Είναι τόσο έντονη φωτογραφικά αυτή η στιγμή για εμένα και ήταν τόσο γλυκός ο μπαμπάς μου όταν έφευγε με εμένα και με αυτό που ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει, τον θάνατο δηλαδή, που δεν μπορώ να μην τον συγχωρέσω για οτιδήποτε “κακό” έχει κάνει και να μην τον ευχαριστήσω τα πολλά καλά που μου έχει κάνει” πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Χρανιώτης στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις