Media

“Γκρέμισαν” το House of fame ο Μηνάς και η Πηνελόπη με τον καβγά τους

Βαριές κουβέντες ανάμεσα στους σπουδαστές του House of fame!

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μηνάς Τσουκάνης και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου είχαν έναν ομηρικό καβγά στο μάθημα του Αλ Γκίκα στη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ. Αφορμή για το σκηνικό στάθηκε η ενδυματολογική επιλογή που έκανε η νεαρή διαγωνιζόμενη στο τελευταίο live της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

“Πέφτω από τα σύννεφα γιατί βρέθηκα ξανά στο στόχαστρο χωρίς πραγματικά να το προκαλέσω καθόλου αυτή τη φορά” παραπονέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας η Πηνελόπη. “Θεωρώ ότι η Πηνελόπη δεν έκανε κάποιο θέμα, παρά μόνο στις φίλες της. Όπως και γω θα κατέβαινα να της έλεγα κάτι τέτοιο” πρόσθεσε, με τη σειρά της η Χρύσα Μαλακόζη.

Με τη σειρά του, όμως, ο Μηνάς Τσουκάνης παραδέχθηκε πως “με ενόχλησε η γκρίνια που άκουγα εκείνη τη στιγμή”! “Είναι τρία θέματα διαφορετικά Μηνά… Πρώτον, έθεσες πάλι το θέμα της εμπειρίας μου . Τι σχέση έχει η εμπειρία και η πείρα μου. Θέλω να καταλάβω τι σχέση έχει η εμπειρία” τόνισε ευθέως η Πηνελόπη.

Μ.Τ.: Το βρήκα τόσο υπερβολικό προσωπικά.

Π.Τ.: Τόσο υπερβολικό είναι πλεονασμός! Είναι ή τόσο ή υπερβολικό… Να αρχίσουμε να μιλάμε σωστά ελληνικά!

Μ.Τ.: Υπερβολικό! Θες να μου μάθεις και ελληνικά τώρα;

Π.Τ.: Ναι! Τόσο υπερβολικό είναι πλεονασμός! Πάμε σωστά.

https://www.youtube.com/watch?v=qLvzfcct6EQ

Μ.Τ.: Σόρρυ, που δεν ξέρω ελληνικά… Θα μου μάθεις ελληνικά…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης
Στην πρόσοψη του κτιρίου του Nasdaq, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του πλανήτη, προβλήθηκε το μήνυμα καλωσορίσματος και τα ονόματα των παιδιών που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης