Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η απίστευτη ατάκα του Σπαλιάρα στο χθεσινό Survivor για το έπαθλο με το μασάζ [vid]

Η απίστευτη ατάκα του Σπαλιάρα στο χθεσινό Survivor για το έπαθλο με το μασάζ [vid]

Τη μία ατάκα μετά την άλλη “πετάει” ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο του Survivor απόλαυσε μαζί με τους Μαχητές το μοναδικό έπαθλο και δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το μασάζ…

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο… ατακαδόρος του Survivor. Δεν είναι λίγες οι φορές που με τις ατάκες του, έχει “πεθάνει” στο γέλιο το τηλεοπτικό κοινό και έχει “ρίξει” το Twitter με αναδημοσιεύσεις και αστείες αναρτήσεις. Αυτή τη φορά, στο χθεσινό επεισόδιο ο Διάσημος… των Μαχητών σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα κορίτσια που τους έκαναν μασάζ.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι Μαχητές

Οι Μαχητές ύστερα από μια ανεπανάληπτη κούρσα με τους Διάσημους, ανακηρύχθηκαν νικητές με 10 – 5. Το έπαθλο ήταν ένα δώρο… καθαριότητας, κούρας και διαμονής σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου. Οι παίκτες μεταφέρθηκαν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και το διασκέδασαν και με το παραπάνω! Βούτηξαν στο τζακούζι, ήπιαν κοκτέιλ, δοκίμασαν το σπα του δωματίου, έπλυναν τα δόντια τους και έκαναν μασάζ. Μάλιστα απόλαυσαν μπάνιο με ζεστό νερό και σαμπουάν, ύστερα από καιρό, αφού η τελευταία φορά που έκαναν, ήταν στο πάρτι της ένωσης.

Μασάζ με μασάζ διαφέρει…

Θυμίζουμε ότι στα πρώτα επεισόδια του Survivor, οι Διάσημοι είχαν και αυτοί κερδίσει μασάζ μετά το αγώνισμα. Τότε, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανήκε στην ομάδα των Διασήμων και τώρα που του ξανακάνουν, είπε να τα συγκρίνει…

“Καμία σχέση το ένα μασάζ με το άλλο. Εδώ, ήταν πολύ καλύτερο. Στο προηγούμενο ήταν αμέσως μετά το αγώνισμα, πολύ πιο λίγης διάρκειας, ενώ τώρα ήταν όμορφη η μουσική, ο χώρος πιο χαλαρωτικός και μου το έκανε γυναίκα…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας για το μασάζ στην κάμερα του Survivor.

Ενώ για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έμεινε τελευταίος και περίμενε το μασάζ, σχολίασε: “Πάντα έχουμε την εντύπωση ότι ο τελευταίος είναι και ο πιο αδικημένος. Δεν ισχύει όμως αυτό αφού και τότε στους Διάσημους και τώρα, τελικά στον τελευταίο κάνουν και οι δύο κοπέλες μασάζ μαζί!

Στη συνέχεια, οι 5 παίκτες απόλαυσαν ένα απίστευτο φαγοπότι με μακαρόνια, πατάτες, κάθε λογής κρέατα και το μενού τούς… αποτελείωσε με γλυκό από σοκολάτα. Χορτάτοι λοιπόν οι Μαχητές πήγαν στα δωμάτιά του ξενοδοχείου για να απολαύσουν μετά από καιρό έναν… κανονικό ύπνο σε μεγάλο κρεβάτι.

Μια εμπειρία που βέβαια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και σε προηγούμενο έπαθλο, όταν είχαν κερδίσει τη διαμονή σε βίλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρωί τούς περίμενε πρωινό με πιάτο… την όμορφη θέα από το μαγευτικό τοπίο του Άγιου Δομίνικου.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Μια φωτογραφία που έκανε τις τελευταίες μέρες τον γύρο του ίντερνετ από μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού, κάνει γνωστή την ένωση των δύο ομάδων, η οποία αναμένεται πολύ σύντομα. Τα σήματα και τα χρώματα διασήμων και μαχητών είναι ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα και ο καθένας μάχεται πια για τον εαυτό του, σε ακόμη πιο δύσκολα αγωνίσματα αλλά ακόμη πιο ενδιαφέροντα έπαθλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενα τούρκικα Survivor, στα ατομικά πια αγωνίσματα, το έπαθλο είναι αυτοκίνητο, ταξίδια και ακριβά αντικείμενα που ξεπερνούν τη φαντασία των παικτών.

Αναμένουμε σήμερα Δευτέρα 29/5, το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor με το πιο σημαντικό έπαθλο, αυτό της ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση; Πότε θα ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων; Η απάντηση σύντομα στις τηλεοπτικές οθόνες…

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε