Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

O Survivor “Ντάνος”, ο Μαχητής που έγινε Διάσημος, έχει τον τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις. Αυτό είναι ο άγνωστος… Διάσημος Μαχητής του Survivor.

Με την αγωνιστικότητα που επιδεικνύει ο Αγγελόπουλος στα αγωνίσματα του Survivor, και με την συμπεριφορά του μέχρι τώρα, καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Από τη μία υπάρχουν οι θαυμαστές που με κάθε ευκαιρία τον αποθεώνουν, και απο την άλλη είναι αυτοί που θεωρούν ότι πίσω από κάθε του κίνηση κρύβεται… στρατηγική.

Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του Survivor, καθώς έχουν μείνει 5 παίκτες σε κάθε ομάδα, και αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο “Ντάνος” δείχνει πάντα υπερβάλλοντα -μερικές φορές- ζήλο, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για την μαχητικότητά του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, φιγουράρει ως φαβορί του Survvior.

Ο “Ντάνος” πριν τον γνωρίσουμε στο Survivor

Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κλέβει καρδιές στο Survivor. Ο “Ντάνος”, όπως τον αποκαλούν συμπαίκτες και αντίπαλοι στο Survivor, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη.

Ο μικρότερος αδελφός του, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του αδερφού του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του. Ο μικρότερος αδελφός του, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε χαρούμενος για την πορεία του αδερφού του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του.

«Τον βλέπω κάθε μέρα στο Survivor, δεν χάνω επεισόδιο … Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς.Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως, αν δεν τραυματιστεί, ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor. (…) Όλο το νησί τον παρακολουθεί, τον αγαπά και τον στηρίζει. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιώργο», έχει δηλώσει ο αδερφός του, Χάρης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταεκβοντό. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β΄Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αδελφός του Χάρης, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν ακόμα στη Σκιάθο, απ’ όπου κατάγεται και η μητέρα τους. Ωστόσο, πολλές διακοπές Πάσχα, Χριστουγέννων αλλά και μεγάλα χρονικά διαστήματα από τα καλοκαίρια τους, τα περνούσαν στο Δούκα, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Παναγιώτης. Μάλιστα, ο Γιώργος έχει πολλές φορές αναφερθεί στον πατέρα του – στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία – ενώ πρόσφατα δάκρυσε, αφιερώνοντας μια από τις νίκες της ομάδας του στον νεογέννητο ανιψιό του, τον γιο του Χάρη, που θα πάρει το όνομα του πατέρα τους.

Για κάποια χρόνια μετακόμισαν στο Δούκα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα, και μάλιστα τα δυο αγόρια φοιτούσαν στο σχολείο του Λάλα. Είχαν πολλούς φίλους στο χωριό, έτρεχαν και έπαιζαν μαζί τους στις αλάνες και όταν επέστρεψαν και πάλι στο νησί, λαχταρούσαν να επιστρέψουν και πάλι στις παρέες τους στο χωριό, σε κάθε ευκαιρία διακοπών από το σχολείο.

Και τα δυο αγόρια ζουν στη Σκιάθο και μαζί διατηρούν Πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών. Ωστόσο ο Γιώργος τα καλοκαίρια, διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης, ενώ τον χειμώνα καταπιάνεται με το «kick boxing» και το «ταε κβο ντο».

Επίσης, επαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Ρόδο και στον Εθνικό Αστέρα. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους το περνούν στο νησί, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών τους υποχρεώσεων, ποτέ δεν ξέχασαν τον τόπο του πατέρα τους. Έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο (σ.σ ο Χάρης, λίγο πιο συχνά, όπως λένε οι κάτοικοι) και πάντα, όταν φτάνουν στο χωριό, επισκέπτονται τον τάφο του πατέρα τους και ανάβουν το καντηλάκι στη μνήμη του.

Γιατί τον αποκαλούν “Ντάνο” στο Survivor

Tο προσωνύμιο «Ντάνος» που χρησιμοποιεί και στο Survivor, το έχει πάρει από τον θείο του, τον αδελφό της μητέρας του, ο οποίος στήριξε τα δυο αγόρια όταν πέθανε ο πατέρας τους, αλλά οι Δουκιώτες και δη οι νεότεροι και ετεροδημότες, οι φίλοι του και τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί τα καλοκαίρια, στηρίζουν τον «Ντάνο».

Σε κάθε επεισόδιο του Survivor κάθονται μπροστά στην τηλεόραση και έχουν βοηθήσει κι αυτοί με την ψήφο της να παραμείνει στο παιχνίδι, τις φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Οπότε, από εδώ και ο εξής και οι υπόλοιποι Ηλείοι που παρακολουθούν το παιχνίδι, μπορούν να στηρίζουν έναν «δικό μας» παίχτη.

Δείτε το trailer του 62ου επεισοδίου του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Χαμός με το λάθος της παραγωγής στο μοντάζ! [vid]

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε