Media

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται: “Ήξερα πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε δημόσια η Τζένη Μπότση”

Για όσα κατήγγειλε δημόσια η Τζένη Μπότση για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στο The 2Night Show, μιας κι οι δυο τους είναι κουμπάρες.

“Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό. Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε.

https://youtu.be/abJGkpFsdHA

Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ζήνα Κουτσελίνη για Πέτρο Κουσουλό: «Όταν αγοράζεις έναν παρουσιαστή που έχει χτίσει σε μια ζώνη, δεν την γκρεμίζεις τόσο εύκολα»
«Ο Πέτρος σε αυτή τη ζώνη έχτισε δυναμικά και σε ένα κανάλι που δεν είχε τη λάμψη και το φως των άλλων καναλιών» είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη
Ζήνα Κουτσελίνη