Media

Η Φάρμα: «Πρόδωσε» τη σχέση τους και εκείνη αντέδρασε – «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

Η Νάσια Ευαγγελάτου και ο Σπύρος Κόσμας δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στη Φάρμα αλλά μια… συμβουλή του προς τη συμπαίκτριά του, πρόδωσε τη σχέση τους!

Οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα, το επεισόδιο της Πέμπτης (12.10.2023) για να συναντήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να γίνει η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης.

Η Νάσια, εξαιτίας του τραυματισμού της στο χέρι, δεν μπήκε στη δοκιμασία της αποχώρησης. Και αυτό ήταν που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Σπύρου, με αποτέλεσμα να… προδοθούν.

Ο παίκτης της Φάρμας συμβούλεψε τη συμπαίκτρια του να φορέσει τον νάρθηκα το βράδυ στο χέρι της για να προστατευθεί καθώς κάνει «άτσαλο» ύπνο. Ξέχασε όμως τα… μικρόφωνα και κάπως έτσι πρόδωσε την ιδιαίτερη σχέση τους.

«Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα» είπε εκείνος με τη Νάσια να αναρωτιέται, αμέσως, με χαμόγελο «που το ξέρεις εσύ;».

«Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;» απάντησε ο Σπύρος και η συμπαίκτρια του στη Φάρμα, του είπε: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας