Media

Η Λίλιαν Αρχοντή αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

«Δεν περνούσα καλά», λέει η Λίλιαν Αρχοντή.

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μίλησε για το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά και για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίλιαν Αρχοντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεση η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά».

«Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος! Κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρίνα Σάττι για Φωκά Ευαγγελινό: Μου κάνει εντύπωση αν έχει πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί
«Νομίζω ότι η πρόκληση σε αυτό το πρότζεκτ και αυτό που για μένα ήταν πρόκληση και δυσκολία είναι το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πρέπει όλοι κάπως να είναι ευχαριστημένοι» λέει η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι 2