Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η νέα “κλίκα” του Survivor και ο Μάριος σε ρόλο “Χανταμπάκη”!

Η νέα “κλίκα” του Survivor και ο Μάριος σε ρόλο “Χανταμπάκη”!

Το twitter του Survivor “πήρε φωτιά” με τις αντιδράσεις των Μαχητών στις νίκες και στις ήττες τους εναντίον του Ντάνου. Μιλά για “νέα κλίκα” με αρχηγό τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη!

Άλλον ήθελαν να διώξουν οι Μαχητές, άλλη έφυγε τελικά από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και όλα πάνε λάθος στο σχέδιό τους να εξοντώσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ποια είναι η αλήθεια δεν γνωρίζουμε, όμως το Twitter μιλά για μια “νέα κλίκα” που είναι πιο ισχυρή και από εκείνη του Στέλιου Χανταμπάκη.

Πέντε νίκες έκανε ο personal trainer και τέσσερις ο “τρελός Κύπριος”. Με αυτές τις νίκες, Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφεραν να πάρουν τα δύο κολιές της ασυλίας. Εκτός από το γεγονός ότι εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία, καλούνταν να υποδείξουν και από έναν παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση. 

Οι Μαχητές επέστρεψαν ήρεμοι στην παραλία τους, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγχώθηκαν αφού διαισθάνονταν ότι προτεραιότητα της αντίπαλης ομάδας θα είναι να τους εξοντώσουν, θέτοντας τους υποψήφιους για αποχώρηση. Και λογικό… ειδικά στην περίπτωση του Ντάνου, αφού φαίνεται ότι από την αρχή του παιχνιδιού οι Μαχητές προσπαθούν, όπως μπορούν, να τον εξοντώσουν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τι τον έδιωξαν από την ομάδα τους μήπως και τον διώξουν μετά και οι Διάσημοι… Τι τον ψηφίζουν σχεδόν κάθε φορά για να είναι υποψήφιος για αποχώρηση… Τι ψυχολογικό πόλεμο του κάνουν… Τι πανηγυρίζουν σαν τρελοί όταν τον κερδίζουν… Τι κρίσεις παρακολουθεί το κοινό όταν χάνουν…. Τι τι… τίποτα! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει επιβιώσει και είναι αυτό που λέμε “Survivor“.

Δύο ασυλίες κέρδισε η ομάδα των Μαχητών, να εξολοθρεύσει τον Ντάνο ήθελε και τελικά έδιωξαν την ίδια τους τη συμπαίκτρια, τη Σάρα Εσκενάζυ…

Δείτε μερικά tweets για τη “νέα κλίκα” και τον Μάριο σε ρόλο “Χανταμπάκη”:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε