Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα στρατηγική των διασήμων στο Survivor!

Η νέα στρατηγική των διασήμων στο Survivor!

Έχουμε στον τέταρτο μήνα και το Survivor βρίσκεται στην τελική του ευθεία με διάσημους και μαχητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Όσο πιο κοντά όμως βρισκόμαστε στο grande finale του Survivor τόσο περισσότερο και οι παίκτες διαφοροποιούν τη στρατηγική τους στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Αυτό που είναι κάτι που έχει αρχίσει να διαφαίνεται πολύ έντονα στην ομάδα των διασήμων, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μιλά ανοιχτά για τη διαφοροποίησή τους στις τελευταίες ψηφοφορίες για αποχώρηση.

Η στροφή των διασήμων σε ψηφοφορία με αγωνιστικά κριτήρια δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Σάκη Τανιμανίδη που έριξε την μπηχτή του στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού προς πάσα κατεύθυνση. “Είδα μια στροφή στην τελευταία ψηφοφορία, στο τελευταίο Συμβούλιο, όπου όλοι οι παίκτες ψηφίσατε αγωνιστικά. Και λέω στροφή γιατί στις παλαιότερες ψηφοφορίες, κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα (είπε απευθυνόμενος στον Ντάνο), δεν γινόταν αυτό. Μήπως αυτή η αλλαγή, η στροφή ήρθε αργά μέσα στο παιχνίδι;”, ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τον λόγο ως ο άνθρωπος που βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο των μαχητών που τον έστειλαν στην αντίπαλη ομάδα αλλά και των διασήμων που τον έβγαζαν κάθε εβδομάδα προτεινόμενο στο Survivor. “Σίγουρα δεν ήρθε και νωρίς, αλλά ό,τι έγινε, έγινε Σάκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα που περνάνε. Και δυστυχώς έχουμε φτάσει σήμερα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά να πρέπει να αφήσουμε έναν παίκτη. Ή να είναι πιο ξεκάθαρες οι σχέσεις και να πρέπει να μείνουμε τέσσερις αντί για πέντε”.

Αυτή η στροφή βέβαια στη στάση των διασήμων δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς συνειδητοποιούν ότι δεν γίνεται να κερδίζουν τα πολυπόθητα έπαθλα στα αγωνίσματα χωρίς τον πιο δυνατό αντικειμενικά παίκτη του Survivor. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ομάδα των διασήμων συνειδητοποιούν πως θα μπορέσουν να κρατηθούν και οι ίδιοι στο Survivor με νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας.

Έχοντας μείνει πλέον τέσσερις παίκτες στην ομάδα των διασήμων, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσουν ως ομάδα μέχρι και τη στιγμή που το Survivor θα εξελιχθεί από ομαδικό σε ατομικό και καθένας θα βασίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις και την ψήφο του φανατικού κοινού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ωστόσο εκείνη που φαίνεται να κινεί περισσότερα τα στρατηγικά νήματα, προσεγγίζοντας τους παίκτες της ομάδας των μαχητών και δημιουργώντας νέες συμμαχίες στο Survivor, ενώ και ο Μπο είναι έτοιμος να ξεχάσει και πάλι τα αγωνιστικά κριτήρια στην ψηφοφορία. “Δεν μετανιώνω για καμία απόφαση που έχω πάρει απλά κάθε φορά τη ζυγίζω και για αυτό αποφάσισα από κάποια στιγμή να αλλάξω για να βοηθηθεί η ομάδα και να σκέφτομαι πιο αγωνιστικά το οποίο ίσως κάποια στιγμή αν παραμείνω στο παιχνίδι να αλλάξει και αυτό. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πάντα υπάρχουν ανατροπές. Πρέπει να προσαρμόζεσαι και να ελίσσεσαι γρήγορα σε αυτό το παιχνίδι”.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Επικό βίντεο για άφθονο γέλιο – Γιαννούλα εναντίον Ευτέρπης και… challenge accepted [vid]

Survivor Κοκκινάκης: Τα χώνει κανονικότατα σε Σπαλιάρα και Χρανιώτη! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Επική γκριμάτσα για Βαλαβάνη που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Τρέιλερ Survivor: Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε