Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ράνια Θρασκιά ετοιμάζεται για πρεμιέρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με… χαρά, αφού όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit η Ράνια Θρασκιά θα είναι η πλέον η παρουσιάστρια της εκπομπής «Joy».

Ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής θα έχει τη… σφραγίδα της αφού θα έχει αρκετές αλλαγές και θα είναι προσαρμοσμένη στην παρουσιάστρια που ανέλαβε τώρα το «τιμόνι» της. Έτσι θα υπάρχουν αρκετά θέματα για παιδιά και μανάδες ενώ θα είναι κατά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους τα θέματα μόδας, περιποίησης και ομορφιάς που θα απευθύνονται πλέον σε πολυάσχολες γυναίκες που δεν μπορούν λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων να… ξημεροβραδιάζονται σε ινστιτούτα και πρέπει να βρίσκουν γρήγορες και οικονομικές λύσεις.

Η επιστροφή της Ράνιας Θρασκιά στο τηλεοπτικό τοπίο θα γίνει μάλιστα τη μέρα «γιορτής των ερωτευμένων» ελπίζοντας ότι οι τηλεθεατές θα… ερωτευθούν τον καινούργιο κύκλο της. Έτσι είναι προγραμματισμένο η «Joy» με την καινούργια παρουσιάστρια να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου αλλά από την επόμενη βδομάδα θα προβάλλεται και κάθε Σάββατο.

Κάθε σαββατοκύριακο λοιπόν γύρω στις τεσσερισήμισι το μεσημέρι η Ράνια Θρασκιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει να δώσει «Joy» στους τηλεθεατές και να εισπράξει τηλεθέαση για την καινούργια της τηλεοπτική στέγη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε