Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1

Μπορεί να μην έχουν «πέσει» οι υπογραφές, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν θα επέλθει συμφωνία. Έτσι την επόμενη σεζόν θα ανήκει και πάλι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 που πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει… σε ρόλο έκπληξη!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις με στελέχη του σταθμού και τη Ζέτα Μακρυπούλια, ώστε την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έχοντας παρουσιάσει με επιτυχία το «Dancing with the stars» η ηθοποιός αποφάσισε να… μετακομίσει στο MEGA και για χάρη τους μπήκε ακόμα και σε… μπανιέρα, ενώ όμως οι τηλεθεατές δικαιολογημένα δεν… μπήκαν στο «Just the two of us».

Με όλες τις δυσάρεστες εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων «χάλασε» και η συμφωνία να είναι στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Κάτω Παρτάλι», οπότε τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σε ρόλο… έκπληξη, καθώς δεν πρόκειται για παρουσίαση κάποιου show, αλλά για να παίξει σε σειρά. Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι πρόκειται για το «She’s with me» που έχει αναφερθεί πολλάκις ότι θα παίξει, αλλά για κάποια άλλη σειρά που ακόμα δεν προδίδω πριν επέλθει η οριστική συμφωνία. Το μόνο δηλαδή που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές για την καινούργια σειρά και στη συνέχεια να «πέσουν» κι οι υπογραφές με τη Ζέτα Μακρυπούλια που όπως όλα δείχνουν την επόμενη σεζόν θα είναι «κάτοικος Αμαρουσίου», όπως παλιά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε