Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Σοφία Βόσσου για το ατύχημα που είχε – «Ήταν δύσκολο χειρουργείο κι είμαι με νάρθηκα»

Η Σοφία Βόσσου για το ατύχημα που είχε – «Ήταν δύσκολο χειρουργείο κι είμαι με νάρθηκα»

Για το ατύχημα που είχε σπίτι της και την οδήγησε στο χειρουργείο μίλησε η Σοφία Βόσσου στο Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

«Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών βέβαια. Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ κι είμαι με νάρθηκα τώρα, αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά.

Είμαι στο εξοχικό μου στην Σαλαμίνα, εδώ με τους δικούς μου ανθρώπους που με προσέχουν. Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου, που την έχασα πριν δύο μέρες και δυστυχώς ήταν πολύ μεγάλη…

Και την ώρα που ξύπνησα χαράματα να πάω τουαλέτα, αυτή πήγε μπροστά από την τουαλέτα όσο ήμουν εγώ εκεί» είπε η Σοφία Βόσσου.

«Βγαίνοντας δεν την πήρα χαμπάρι, όπως ήμουν από τον ύπνο, πάτησα και γλίστρησα κι έπεσα με τον ποπό. Γύρισε το πόδι, κλείδωσε κι άκουσε και το κρατς δηλαδή.

Το δύσκολο ήταν όταν έκανα μία ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από το μπάνιο στο δωμάτιο, που είχα το κινητό για να πάρω στους δικούς μου και να έρθουν.

Είναι ταλαιπωρία γιατί είμαι ακινητοποιημένη, τώρα σιγά σιγά με Π. Δεν κάνει το πόδι να πατά κάτω δυο τρεις μήνες. Θα το περάσω κι αυτό» δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

Media Τελευταίες ειδήσεις