Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: Τη χλεύασαν, αλλά είναι πρωτοπόρος

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: Τη χλεύασαν, αλλά είναι πρωτοπόρος

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν σήμερα (16.04.2023) καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» και μίλησε για την πορεία στην τηλεόραση, για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια απέχει από αυτήν, αλλά και για τη Βέφα Αλεξιάδου.

«Άκουσε να δεις. Η κυρία Βέφα, παρ’ όλο που την χλεύασαν και την κορόιδεψαν, είναι πρωτοπόρος της ελληνικής τηλεόρασης. Τα κοριτσάκια εκείνης της εποχής, είτε από τις εκπομπές είτε από τα βιβλία της, έμαθαν να μαγειρεύουν. Της χρωστάει πολλά η μαγειρική της Ελλάδας αλλά δεν της το αναγνωρίζει κανείς… δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια;», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου. 

«Είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα πια που έχει πονέσει πάρα πολύ. Το παράπονό μου είναι ότι η Δημοκρατία της Ελλάδας παρασημοφορεί χάι-χούι ανθρώπους, ενώ θα έπρεπε να παρασημοφορεί απλούς ανθρώπους που έκαναν καλά τη δουλειά τους», πρόσθεσε. 

«Η σοφία της ηλικίας μου μου δίδαξε ότι δεν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι πολύ. Πρέπει να κρατάω μία απόσταση και από τη λύπη και από τη χαρά. Έχω πονέσει πολύ στη ζωή μου, όχι μόνο από απώλεια ανθρώπων, αλλά και από αναποδιές», τόνισε ο ίδιος. 

«Έχω χαρεί και πολύ, όχι όμως γιατί πήρα αύξηση στη δουλειά μου αλλά γιατί ο αδελφός μου πήρε μία υποτροφία από το BBC ή όταν ο τότε εκδότης μου μού είπε ότι από ένα βιβλίο μου έβγαλε 120.000 κομμάτια. Νομίζω η κυρία Βέφα με ξεπερνάει, γιατί είχε βγάλει πάρα πολλά βιβλία», συμπλήρωσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις